duminică, septembrie 24, 2023
AcasăLocaleFoto. Un conducător auto a pătruns cu mașina pe contrasens și a...

Foto. Un conducător auto a pătruns cu mașina pe contrasens și a lovit un autoturism care circula pe partea opusă

La un pas de tragedie. În jurul orei 13.30, un accident de circulație a avut loc pe Drumul Careiului, în aproprierea sensului giratoriu de la intersecția ”Crinul”.

Potrivit informațiilor deținute de reporterii Jurnalul de Satu Mare, un conducător auto de aproximativ 30 de ani, care venea din direcția Burdea, a urcat pe trotuar în dreptul parcării LIDL, a doborât un indicator rutier și mai mulți copaci ornamentali după care a intrat pe contrasens și s lovit un autoturism condus de o șoferiță de aproximativ 30 de ani.

Doar o minune a făcut ca pe trecerea de pietoni să nu fie persoane angajate în traversate, astfel am fi discutat acum despre pierderi de vieți omenești.

Din informațiile noastre, conducătorul auto ar fi suferit un atac epileptic, deoarce prezenta urme ale unui astfel de atac la momentul sosirii forțelor de ordine.

“Un bărbat, de 33 de ani, din Satu Mare, în timp ce se afla la volanul unui autoturism, ar fi pierdut controlul acestuia, ar fi pătruns pe contrasens, intrând în coliziune cu un autoturism, condus de o femeie, de 23 de ani, care circula regulamentar.

Conducătorul auto a fost preluat de către un echipaj medical și transportat la spital, în vederea acordării de îngrijiri medicale. Ambilor conducători auto li se vor preleva probe biologice în vederea stabilirii unei eventuale alcoolemii”, transmite IPJ Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente