Acasă Economico-social FOTO! Vezi când se deschide cel mai mare patinoar din Satu Mare

FOTO! Vezi când se deschide cel mai mare patinoar din Satu Mare

Sătmărenii se vor putea bucura de patinaj pe gheață și în această iarnă, însă nu datorită autorităților locale ci unei firme private, aceeași firmă care a adus în ultimii ani patinoarul in orașul nostru.

Încă de la începutul săptămânii, de luni, se lucrează la montarea pistei de patinaj care este cea mai mare din toate câte au fost până acum în municipiul reședință de județ.

Potrivit informațiilor obținute de reporterii de la Jurnalul de Satu Mare, pista măsoară 800 de metri pătrați. Ar fi măsurat 1.000 dacă era după organizatori însă nu s-au primit avizele necesare. Acesta este amplasat in parcarea mall-ului Shopping City Satu Mare.


Cei care lucrau la montarea patinoarului nu ne-au putut oferi informații despre condițiile de intrare. Încă nu este stabilit dacă intrarea se va face pe baza Certificatului Verde. Totul depinde de restricțiile impuse de autorități.

Pregătiți-vă patinele căci distracția pe gheață începe din 5 decembrie dacă condițiile meteorologice vor permite acest lucru.


- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente