sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăEconomico-socialSocialFOTO! Viața unui bebeluș de doar 6 luni depinde de un transplant!...

FOTO! Viața unui bebeluș de doar 6 luni depinde de un transplant! Împreună putem să-i oferim o șansă la viață

Nu știu care este formula corectă de a deschide un material care anunță un caz umanitar. E dificil să redai date despre un suflet mic și chinuit, în cele mai deontologice moduri. Las asta deoparte și vă invit să donați pentru un pui de om, un bebeluș de doar 6 luni a cărui viață depinde de un transplant de ficat. Procedura ar urma să aibă loc în Italia iar costurile se ridică la 25.000 de euro. Suma este mult peste posibilitățile părinților care cer ajutor sfâșiați de durere.

Dacă punem fiecare, cât de puțin, se pot strânge bănuții. Timpul nu este de partea micuțului Tudor motiv pentru care vă invit să donați acum.

”Micuțul Tudor, originar din Cândești, județul Neamț a fost diagnosticat la doar 6 luni cu Sindromul Crigler-Najjar, o afecțiune extrem de rară a metabolismului bilirubinei (n.red: un pigment biliar, de culoare galbenă, derivat al pirolului, care se formează datorită degradării hemoglobinei) care din nefericire evoluează dramatic, conducând la numeroase leziuni cerebrale. În acest stadiu al bolii, după o serie de analize amănunțite, medicii au decis că singura șansă o constituie un transplant hepatic care ar urma să fie efectuat în Italia. Intervenția în sine este una extrem de invazivă și comportă numeroase riscuri”, scrie https://www.ziarpiatraneamt.ro/ .

Donații se pot face aici:

ASOCIATIA UMANITARA CODRIN, CUI 15314206

Cont Umanitar ANTOCE TUDOR – RO06BTRLRONCRT00U022331B

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente