sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăEconomico-socialSocialPavel Bartoș susține proiectul demarat de Caiac SMile. Donează și tu!

Pavel Bartoș susține proiectul demarat de Caiac SMile. Donează și tu!

Îndrăgitul actor, Pavel Bartoș, susține campania demarată de Caiac SMile Satu Mare și își îndeamnă prietenii de pe Facebook să doneze. Vine sezonul sporturilor de iarnă iar Ionuț Stancovici și echipa sa de la Caiac SMile își dorește ca toate persoanele cu dizabilități, dornice să practice schiatul, să poată face acest lucru pe 10 pârtii din țară.

”Știți deja cât iubesc eu schiatul și cum aștept nerăbdător ninsorile ca să pot merge pe pârtie. Îmi doresc să se poată bucura cât mai mulți oameni de acest sport. Pentru persoanele cu dizabilități, acest lucru este posibil cu ajutorul monoschiurilor. Club Sportiv Caiac Smile vrea să doteze 10 pârtii din România cu monoschiuri pentru a face sportul de iarnă accesibil tuturor. E o inițiativă care pe mine m-a entuziasmat și m-a impresionat în același timp. Eu zic că merită să-i susținem din toate puterile și puteți s-o faceți aici cu o donație: https://bit.ly/32HC8LI V-am pupat!”, a transmis pe Facebook îndrăgitul actor.

SCOPUL CAMPANIEI

PROMOVAREA ȘI SUSȚINEREA SPORTULUI DE IARNĂ – SCHI – ÎN ROMÂNIA PENTRU PERSOANELE CU DIZABILITĂȚI și crearea condițiilor necesare pentru practicarea acestui sport prin dotarea cu minim câte un monoschi la 10 pârtii din România, instruirea a cel puţin 100 de persoane din rândul monitorilor și echipelor de salvamontiști de a veghea și a învăța persoanele cu dizabilităţi din România să schieze, pentru integrarea acestor personae în societate prin sport, depășirea barierelor sociale și a limitelor date de situația lor aflată în dificultate, asigurând pentru aceștia egalitate de șanse în accesibilitatea tuturor persoanelor cu dizabilități din România la practicarea acestui sport de iarnă.

OBIECTIVELE CAMPANIEI:


1. Strângerea fondurilor necesare cumpărării a minim câte un monoschi pentru fiecare pârtie din ROMÂNIA: Cavnic, Vatra Dornei, Mărișel, Muntele Mic, Cheile Grădiștei, Poiana Brașov, Întorsura Buzăului, Durău, Câmpulung Moldovenesc, Predeal;
2. Crearea unei rețele de cel puţin 1oo instructori din rândul monitorilor și echipelor de salvamontiști în vederea mânuirii monoschiurilor și învățarea tainelor de-a învăța persoanele cu dizabilități din ROMÂNIA să schieze, numarul acestor instructori fiind de minim 10 persoane și maxim 40 de persoane la fiecare pârtie din țară;
3. Practicarea în număr cât mai mare a acestui sport de iarnă sau cel puțin experimentarea bucuriei de a schia a minim 50.000 de persoane cu dizabilități în primul sezon de schi, minim 100.000 în al doilea sezon de schi, minim 200.000 de persoane cu dizabilități în cel de- al treilea sezon de schi, minim 350.000 de schiori cu dizabilități în cel de-al patrulea sezon, respectiv peste 500.000 de persoane cu dizabilități care schiază în al cincilea sezon de schi.
4. Crearea cadrului necesar și prielnic ACCESIBILITĂȚII acestor persoane cu dizabilități să schieze atât în ceea ce înseamnă dotarea cu monoschiuri a pârtiilor și instruirea persoanelor din rândul monitorilor și echipelor de salvamontiști de a veghea și a învăța persoanele cu dizabilităţi din ROMÂNIA să schieze, cât și în ceea ce înseamnă asigurarea transportului acestor persoane beneficiare, unde este cazul, și a echipei de proiect cu echipamentele aferente la pârtiile din țară pe durata implementării proiectului și după, în perioada de monitorizare a acestuia.

CINE SUNT?

Iubitor de sport, un antrenor dedicat și dornic de-a atrage oamenii în această direcție, iarna pe schiuri și snowboard, vara în caiac, adun în jurul meu peste 2.000 de copii și adulți. Antrenez 20 de copii din Club pentru performanță în concursuri internaționale, unde reprezentăm România la sportul olimpic de caiac slalom, ei, în calitate de concurenți, eu, în calitate de arbitru internațional la acest sport.


Eu, Ionuț Stancovici, consider că SPORTUL reprezintă terapie atât fizică, cât și psihică, de aceea, orientarea mea, în mod special, este îndreptată spre persoanele cu dizabilități și copii proveniți din medii defavorizate, astfel ajutându-i să se integreze în societate și să-și depășească barierele situației lor.


Sunt inițiator a mai multor proiecte, majoritatea pe latură socială:
– “ Kayaking with disabilities”
– “ Skiing with disabilities”
– “ Aventura in natura ”, etc.

CUM POȚI AJUTA?
DONEAZĂ prin PayPal  https://caiacsmile.ro/donatii/
DONEAZĂ direct în contul Asociației, prin TRANSFER BANCAR, folosind datele de mai jos: Benficiar: Asociația Club Sportiv Caiac Smile

Cont LEI: RO77BTRLRONCRT0439025703
Cont EURO: RO81BTRLEURCRT0439025701

Banca Transilvania.


Detalii campanie: Și oamenii cu dizabilități își doresc să schieze.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente