29.8 C
New York City
miercuri, iulie 6, 2022
AcasăEconomico-socialSocialFOTO. Zeci de copii au sărbătorit Ziua Copilului la Tătărești

FOTO. Zeci de copii au sărbătorit Ziua Copilului la Tătărești

Sâmbătă, 28 mai 2022, în curte Școlii Pimare din Tătărești s-au organizat activități frumoase dedicate Zilei Copilului. Toate activitățile s-au derulat sub egida „Un zâmbet pentru fiecare copil”. Este vorba în fapt despre un parteneriat între Parohia Ortodoxă Română Tătăreşti, Asociaţia Fiii Satului Tătăreşti și Scoala Primară Tătăreşti.


Au participat peste 120 de copii din localitățile Tătărești și Tireac, precum și copii și nepoți ai fiilor satului Tătărești. Cu toții au primit cadouri, diplome de participare, băuturi răcoritoare și gustări din partea organizatorilor.

”A fost o zi minunată în care zâmbetul, râsul, veselia și bucuria de pe chipul copiilor au fost la ele acasă. Acest proiect a apărut ca rezultat a parteneriatului între Parohia Ortodoxă Română Tătărești, Asociația Fiii Satului Tătărești și Școala Primară din Tătărești.

Aduc alese mulțumiri celor care ne-au fost alături și ne-au ajutat în desfășurarea acestui eveniment: Libotean Carmen Antonela, Bianca Nițu, Anca Conțiș, Oana Lenghel, Mădălina Telcean, dir. adj. Monica Mureșan, Pop Alina, Gabriela Lăcrămioara Todor, Mirela Vasilovici, Mititel Bianca, Chivari Anghelina, Chivari Roxana, Varna Adorian Vasile, Cristi Șichet precum și tuturor celor implicați. Mulțumiri aducem și Pizzeriei Gemelli și Clubului Michelino pentru sprijinul acordat. Slavă lui Dumnezeu pentru toate”, este mesajul transmis de reprezentanții Asociației Fii Satului Tătărești.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente