Acasă Sport Local Fundașul sătmărean Cornel Ene a semnat cu o primdivizionară

Fundașul sătmărean Cornel Ene a semnat cu o primdivizionară

Cornel Ene a semnat în săptămâna ce a trecut un contract valabil până la finalul acestui sezon cu Juventus București, cu opțiune de prelungire dacă lanterna roșie a Ligii I se salvează de la retrogradare și cele două părți ajung la un comun acord.

Ene este un jucător promițător, cu un CV interesant unde se regăsesc echipe precum ASA Târgu Mureș, Pandurii Tg. Jiu sau CFR Cluj, dar și UTA Arad și Olimpia Satu Mare, ultima între timp desfințându-se.

Ultima data sătmăreanul a jucat în toamnă pentru ASA Târgu Mureș, dar nu stat mult la mureșeni deoarece aceștia au întâmpinat probleme financiare, nu s-au ținut de promiisiunile salariale promise, iar atunci mai mulți jucători, nu doar Ene au părăsit atunci echipa.

Când l-am intrebat ce obiective are odată cu semnarea contractului cu Juventus, Cornel ne-a declarat că speră să reușească acum să-și dea un restart în carieră și împreună cu colegii și stafful să salveze echipa de la retrogradare.

Întrebat cum a ajuns să semneze cu echipa bucureșteană, acesta ne-a spus că a fost sunat luni mai întâi de către un membru al staffului iar mai apoi a fost sunat și de antrenorul echipei, Marius Baciu, care i-a transmis că are nevoie de el și să vină să îl ajute să salveze echipa.

 

Ene în duel cu Golubovic

 

 

Născut pe 21 Iulie 1993, Cornel este în continuare un tânăr promițător, care mai are de spus destule pentru fotbal. Acesta a fost transferat în 2011 de CFR, iar în primul an a prins meciuri pentru echipa a doua a clujenilor, dar și pentru prima.

În sezonul 2012-2013 acesta a fost împrumutat la UTA Arad, unde a strâns 18 meciuri și a reușit să marcheze de două ori. Mai apoi, în sezonul 2013-2014 a fost împrumutat la Olimpia, unde a jucat 28 de meciuri și a marcat un gol.

Din 2014, de când s-a întors la CFR, acesta a prins puține meciuri și datorită politicii clubului de opta mai mult pe jucători străini, trecuți de tinerețe și scumpi, în detrimentul tinerilor noștrii.

Dezamăgit de faptul că i s-au oferit puține oportunități să joace, și contrar faptului că atunci când avea ocazia să joace, o făcea bine, conducerea clubului nu avea de gând să îl lase să joace mai mult, acesta a decis să rezilieze contracul cu CFR și a semnat un contract până în vară cu Pandurii Tg. Jiu, care se luptau atunci pentru evitarea retrogradării.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Din iubire nesfârșită faţă de om…

Sărbătoarea Naşterii Domnului este un prilej de întărire a comuniunii, de întrajutorare și de fapte de milostenie, care sunt roade ale dreptei credințe, mărturii concrete...

Guvernul Cîțu a depus jurământul

Guvernul PNL - USR-PLUS - UDMR, condus de Florin Cîțu, a trecut de votul Parlamentului. Au fost 260 de voturi pentru și...

Condiții de călătorie în Marea Britanie după 1 ianuarie

Românii vor putea intra în Marea Britanie pentru șederi de scurtă durată, adică în scop turistic sau în vizită, pentru o perioadă...

Vitamina D, esenţială pentru imunitate

Vitamina D ne ridică moralul, dar ne întăreşte şi imunitatea, ferindu-ne de viroze şi alte infecţii respiratorii. Însă nivelul acestei vitamine poate...

Comentarii recente