29.8 C
New York City
vineri, iulie 1, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareFurturile de lemne tot mai multe și mai greu de oprit

Furturile de lemne tot mai multe și mai greu de oprit

furt lemne

Polițiștii sătmăreni acționează în cadrul activităților zilnice, pentru prevenirea și combaterea ilegalităților din domeniul silvic, în scopul protejării fondului forestier.

Astfel, în noaptea de 23/24.06.2016, în jurul orei 23.00, o patrulă de siguranță publică ce acționa pe raza municipiului Satu Mare, a interceptat în trafic o autoutilitară care transporta material lemons.
La volan a fost identificat A.B. de 33 de ani din Satu Mare, care nu a putut prezenta nici un document de proveniență sau de transport pentru materialul lemons, motiv pentru care față de acesta s-a luat măsura sancționării contravenționale conform Legii 171/2010, cu amenda în valoare de 5000 lei și cea a reținerii în vederea confiscării a autoutilitarei.
Extinzând cercetările, polițiștii au stabilit că materialul lemons transportat provine de la un bărbat din cartierul Sătmărel, pentru care nici acesta nu deținea documente de proveniență, astfel că C.P. de 38 de ani a fost sancționat contravențional cu amendă de 5000 lei iar ca măsură complementară s-a dispus ridicarea în vederea confiscării a materialului lemons transportat, ce consta în lemn rotund de stejar, tăiat la lungimi de aproximativ 2 m, estimat ca și volum la 1,5 mc.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente