Acasă Locale Stiri Satu Mare ( UPDATE ) ȘOCANT: Gabriela Dorgai, actriță a Teatrului de Nord, găsită...

( UPDATE ) ȘOCANT: Gabriela Dorgai, actriță a Teatrului de Nord, găsită moartă pe malul Someșului

Moartea s-a datorat asfixiei mecanice

Potrivit unor surse apropiate anchetatorilor, moartea actriței Gabriela Dorgai a fost violentă și s-a datorat asfixiei mecanice. În cursul autopsiei, medicii au constatat că femeia are și câteva coaste rupte.
În momentul de față nu se poate spune cu certitudine dacă actrița a fost omorâtă de către una, sau de mai multe persoane. Anchetatorii așteaptă concluziile finale ale medicilor legiști.
Oamenii legii desfășoară cercetările pe mai multe piste, care însă nu au fost date publicității.

Luni, 10 noiembrie, actrița Teatrului de Nord Satu Mare, Gabriela Dorgai a fost găsită moartă pe malul râului Someș. Trupul femeii a fost decoperit de o tânără care se plimba cu bicicleta pe dig, și care inițial a  observat o poșetă aruncată pe malul Someșului. Tânăra a coborât să vadă despre ce este vorba și astfel a descoperit trupul neînsuflețit al actriței.

Femeia era dezbrăcată de la brâu în jos și prezenta urme de lovituri. Poliția efectuează cercetări suspectând un posibil viol urmat de crimă.

O tânără care se plimba cu bicicleta pe dig a văzut o poșetă aruncată într-un tufiș și s-a apropiat să o ia. În poșetă erau bani și un telefon mobil. Tânăra a luat poșeta și a dus-o acasă la bunica ei. Bătrâna a anunțat Poliția iar tânăra s-a întors cu oamenii legii să le arate locul unde a găsit poșeta.
După verificarea zonei a fost descoperit și cadavrul actriței, în vegetația de pe malul râului. Din primele cercetări reiese că femeia era dezbrăcată, întinsă pe spate și avea doar o cizmă. Polițiștii au găsit urme pe dig în jos, și se pare că femeia a fost târâtă până pe malul Someșului. Din primele indicii reiese că actrița a fost violată iar apoi ucisă. Aceasta avea bani în poșetă, astfel că este exclusă varianta unui jaf.

DSCF6431 DSCF6434 DSCF6443

2 COMENTARII

Comments are closed.

- Advertisment -

Cele mai populare

Comunicat prezidențial

Stoparea pandemiei de COVID-19 depinde şi de modul de răspuns al oraşelor şi al marilor comunităţi la necesitatea respectării măsurilor de protecţie...

Hallowen-sărbatoare demonica împrumutată de la străini

Moartea şi viaţa sunt lucruri esenţiale şi de aceea, simple. Omul le-a complicat atunci cînd, orbecăind, a ales mai uşor întunericul decât...

România furnizează cobai umani

Ceea ce vedeți despre banii murdari pe care Biden i-a incasat din Ucraina și România, este nimic față de adevărata dimensiune a...

Meserii uitate

Pe fondul apariţiei ţesăturilor moderne şi a firelor textile uşor de procurat, una dintre cele mai larg răspândite îndeletniciri din ţară, torsul...

Comentarii recente