Acasă Locale Stiri Satu Mare Gala Stelelor Țării Oașului. Vlad Belbe și Ionuț Malanca au obținut marele...

Gala Stelelor Țării Oașului. Vlad Belbe și Ionuț Malanca au obținut marele premiu

gala oas

Elevii Liceului Teoretic din Negrești-Oaș și-au demonstrat talentele în cadrul primei ediții a ”Galei Stelelor Țării Oașului”, eveniment care a avut loc la Restaurantul Parc din oraș.

În competiția organizată de conducerea liceului și de profesori s-au înscris 13 echipe din clasele V- XI, evenimentul fiind gândit și ca un altfel de bal al majoratului pentru colegii de clasa XII-a care părăsesc băncile liceului.

Prezentă la eveniment, primarul Aurelia Fedorca i-a felicitat pe tineri pentru prestația avută și pe organizatori pentru faptul că au avut această inițiativă.

Elevii s-au dovedit a fi foarte talentați, ei prezentând de la dansuri tradiționale și moderne până la dansuri țigănești, dar și piese de teatru și pantomimă. Mare succes au avut echipele care au interpretat melodii celebre din repertoriul național și internațional, de la muzică pop, la operă și folk, dar și echipa care a prezentat momentul tradițional ”Împletitul miresii”.

În final, juriul format din părinți a acordat premiul I echipei formate din Vlad Belbe si Ionuț Malanca, însoțiți de două violoniste, care au interpretat ireproșabil celebra piesă ”Vivo per lei” a lui Andrea Bocelli.

Locul II a fost ocupat de echipa clasei a XI-a A care a pus în scenă un dans țigănesc, iar locul III de clasa a XI-a B care a prezentat o scenetă despre cei mai frumoși ani de liceu.

Toate echipele participante au primit diplome speciale din partea organizatorilor.

- Advertisment -

Cele mai populare

Munții Șureanu-Fundătura Ponorului

Nu-i ușor de ajuns în Fundătura Ponorului, colțul de rai din Munții Șureanu. Ai nevoie de entuziasm, de răbdare, dar și de...

PNL, USR sau PSD?

Sănătatea în programele de guvernare: PNL promite investiții masive, PSD vrea dezvoltarea rețelei de centre comunitare, iar USR plănuiește liberalizarea sistemului de...

Studenți voluntari în lupta cu Covid-19

Primele ordine de repartizare a studenţilor voluntari care se vor alătura cadrelor medicale aflate în prima linie, responsabile în continuarea îngrijirilor medicale...

Călătoria cu avionul, doar pentru cei vaccinați anti-covid

În viitor, companiile aeriene vor permite accesul la zborurile internaționale doar pasagerilor care au fost vaccinați împotriva Covid-19, conform declaratiilor șefului companiei...

Comentarii recente