Acasă Locale Stiri Satu Mare Un tractorist beat din Moftinu Mic a distrus un gard

Un tractorist beat din Moftinu Mic a distrus un gard

MF_698_tractor_24f07

Un bărbat de 39 de ani din Moftinu Mic, Ioan Gheorghe Ș., este cercetat de polițiști după ce a intrat cu tractorul pe care-l conducea în gardul și anexa unei locuințe. Accidentul a avut loc sâmbătă, 16 mai, în jurul orei 14.20, pe raza localității Moftinu Mic.
Gardul și anexa locuinței au fost distruse parțial, prejudiciul fiind de aproximativ 1.200 lei. Tractoristul a fost testat cu aparatul alcooltest având o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În prezent, bărbatul este cercetat pentru comiterea infracțiunilor de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană care a consumat băuturi alcoolice.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente