Acasă Educatie&Cultura Galerie Foto. Dovlecul, vedeta săptămânii la Grădinița Nr.9

Galerie Foto. Dovlecul, vedeta săptămânii la Grădinița Nr.9

An de an, Grădinița cu Program Prelungit Nr. 9, din cartierul Micro 14 a încântat copiii cu activități outdoor deosebite!

Ediția din acest an, cu numărul VIII, a avut vedetă DOVLEACUL. Timp de o săptămână copiii au învățat foarte multe lucruri despre dovleac prin cât mai diverse activități.

L-au urmărit de la sămânță – plantă – rod, l-au analizat, cântărit, au făcut experimente, etc. și au învățat despre utilitatea acestuia. Provocarea cea mai mare a fost participarea la Competițiile sportive cu jocuri și ștafete în curtea grădiniței printre dovleci, fiind premiați toți copiii cu diplome și recompense dulci. Săptămâna se încheie cu o expoziție concurs a lucrărilor realizate la grădiniță, deoarece dorința cea mai mare a preșcolarilor a fost de a sculpta și decora dovleceii în mod cât mai haios și creativ.

Expoziția este amplasată chiar la intrarea în grădiniță pentru a putea încânta toți copiii, personalul, părinții, dar și privirile trecătorilor.

Un rol foarte important au avut părinții, ei fiind mereu partenerii și sprijinul acestor activități outdoor. De această dată ei au au avut și rolul de a juriza, de a vota și desemna Dovleacul cel mai haios și creativ.

A fost o săptămână inedită care s-a realizat cu contribuția tuturor: copii, părinți, bunici și mai ales tot personalul grădiniței care a organizat și s-a implicat pentru reușita evenimentului. Ne-am bucurat să putem aduce zâmbete, clipe de fericire tuturor chiar și în condiții speciale cauzate de această perioadă dificilă, și mai ales cu respectarea tuturor normelor specific.

Sursa: GPP Nr.9

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente