Acasă Sport Local UPDATE Gavrilescu a fost păstrat în lotul Olimpiei

UPDATE Gavrilescu a fost păstrat în lotul Olimpiei

Conducerea Clubului FC Olimpia Satu Mare a analizat astăzi în ședința de consiliu director divergențele apărute în sânul echipei, ascultând părerea jucătorului Dan Gavrilescu în ceea ce are de spus legat de incidentul apărut.

Conducerea Clubului a stabilit că jucătorul nu a încălcat regulamentul de ordine interioară, lăsându-i pe cei din conducerea tehnică și pe jucători să-și discute problemele în sânul echipei.

Gavrilescu a fost exclus temporar din lotul Olimpiei, săptămâna trecută pe motiv că acesta ar fi indisciplinat și ar fi încălcat regulamentul de regulă interioară. Ca urmare a excluderii sale temporare, mijlocașul sătmărean a lipsit, sâmbătă, de pe teren în victoria Olimpiei, scor 1-0, împotriva celor de la ASA Târgu Mureș.
AGA, Consiliul Director și Stafful tehnic s-au  întalnit luni, 23 septembrie 2013, de la ora 13.00, pentru a stabili dacă jucătorul va fi exclus definitiv sau nu. Aceștia au decis să nu îl excludă definitiv.

Părțile și-au rezolvat problemele „în familie” și vor continua împreună pe același drum.

Gavrilescu Dan împreună cu conducerea tehnică și jucătorii și-au rezolvat astăzi, 24 septembrie, problemele apărute în interiorul echipei săptămâna trecută.

„După ce am fost ascultat de conducere și ulterior, astăzi, am purtat o discuție cu colegii și stafful tehnic în vestiar, s-a dovedit că decizia de zilele trecute a fost pripită și luată la cald. S-au rezolvat disensiunile, mulțumesc colegilor, antrenorilor și conducerii pentru votul de încredere. Le rămân dator printr-un comportament interuman și o evoluție în teren care să îi facă mândri de mine”, a declarat jucătorul, Dan Gavrilescu.

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente