joi, februarie 2, 2023
AcasăPoliticaLocalGheorghe Stan a demisionat din funcția de viceprimar. Kereskenyi Gabor: ”Domnul Stan...

Gheorghe Stan a demisionat din funcția de viceprimar. Kereskenyi Gabor: ”Domnul Stan a muncit mult, eficient şi onest”

În cadrul ședinței, de joi, a Consiliului Local Satu Mare, viceprimarul liberal, Gheorghe Stan, şi-a depus demisia începând cu data de 1 septembrie.

Cu acest prilej, liberalul a adus mulțumiri tuturor colegilor din Primăria pentru buna colaborare, șefilor de servicii și șefilor de instituții care potrivit acestuia dau dovadă de profesionalism

Aş vrea să mulţumesc tutror pentru buna colaborare, în special conducerii primăriei Satu Mare, colegilor consilieri. Mulţumesc tuturor şefilor de servicii, şefilor de birouri, directorii de instituţii care aparţin de Primăria Satu Mare dau dovadă de profesionalism şi devotare pentru primărie”, a spus Gheroghe Stan.

La rândul său, primarul Kereskenyi i-a mulţumit pentru munca depusă în calitate de viceprimar și a spus că se bazează pe el din postura de consilier municipal.

Domnul Stan a muncit mult, eficient şi onest. A devenit viceprimar tot după o dispută interioară din cadrul PNL cu un alt coleg de partid, însă eu consider că şi atunci, şi în 2021 domnul Stan a fsot alegerea corectă pentru funcţia de viceprimar. El va rămâne în continuare consilier şi ne bazăm pe el.”, a afirmat Kereskenyi.

Consilierul liberal, Victor Cernea, a dorit să intervină și a afirmat că toate propunerile și proiectele consilierilor municipali liberali nu au avut rezolvare nici până în prezent, motiv pentru care consilierii liberali își propun ca până la finalul mandatului să obțină răspunsuri la toate aceste întrebări, dar din opoziție.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente