sâmbătă, decembrie 2, 2023
AcasăEconomico-socialLocale smGiulio Princz a căștigat Marele Premiu la concursul ,,Descopera-ți talentul” organizat de...

Giulio Princz a căștigat Marele Premiu la concursul ,,Descopera-ți talentul” organizat de Asociația ,,Eliezer”

În cadrul acțiunilor cultural umanitare desfășurate de Casa ,,Eliezer” din Micula, pentru copii din sistemul de protecție al statului, sâmbătă, 22.07.2023, a avut loc la sediul asociației, un concurs dedicat acestor tineri, intitulat ,,Descoperă-ți talentul”.

Inițiatorul și organizatorul principal al evenimentului a fost Anton Varga, președintele acestei asociații. Din juriu au făcut parte: Anton Varga, președintele asociației Eliezer, Mariana Dragoș, director D.G.A.S.P.C, Robert Laszlo, manager C.J.C.P.C.T., Livia Cătinean, vicepreședinte al Asistenților Sociali și Raluca Timiș, voluntar. 

​La acest inedit concurs, s-au înscris un număr de 28 de copii și tineri, proveniți de la mai multe centre de plasament din județ. Rând pe rând, concurenții au prezentat dansuri populare, de societate, demonstrații de arte marțiale, melodii de hip-hop, freestyle, karaoke etc. Prezentator a fost cantautorul Adrian Lupescu, directorul artistic al concursului. 

​Iată și lista câștigătorilor: Marele Premiu – Giulio Princz, de la CTF ,,Maria”, premiul I – Gereș Raluca, de la Caivtpane, premiul II -Varga Mădălin și Holczberger Paul și premiul III – Szendrei Anamaria și Kușnir Ioan. De menționat că pe lângă obișnuitele diplome, câștigătorii au fost recompensați cu vouchere cadou, cu care își vor putea achiziționa lucrurile pe care și le doresc. 

​,,Îi felicit pe toți participanții și mă bucur să constat că și printre tinerii instituționalizați există certe valori artistice și sportive care merită toată atenția și lauda. Sper ca pentru ei, concursul acest să fie un imbold, iar la următoarea ediție, să înregistrăm un număr și mai mare de participanți.”, a declarat Anton Varga, președintele Asociației Eliezer. 

​Sponsorii concursului au fost: D.G.A.S.P.C Satu Mare, C.J.C.P.C.T. Satu Mare, Esedra, Ștefan Csordaș, firma Carel, cofetăria Stars și firma Mike Company.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente