Acasă Locale Nationale Gorghiu: Ponta nu poate face o analiză a eșecului la alegeri

Gorghiu: Ponta nu poate face o analiză a eșecului la alegeri

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a scris pe Facebook că premierul Victor Ponta nu e în stare să facă o analiză sinceră a eșecului la prezidențiale și, mai grav, ”afișează puternice resentimente față de electoratul care nu l-a votat”.

”La patru luni de la înfrângerea în alegerile prezidențiale, Victor Ponta nu e în stare să facă o analiză sinceră a eșecului. Mai grav este însă că dl. Ponta afișează puternice resentimente față de electoratul care nu l-a votat. Vorbind azi despre alegerile locale, Victor Ponta a afirmat că turul doi n-ar fi bun pentru că ”se dă drumul la emoție, la ură”. La fel gândește despre alegerile prezidențiale, văzând probabil ”ură” în cea mai frumoasă manifestare de solidaritate a cetățenilor români din ultimii ani (fie ei aflați între granițele țării sau în diaspora): votul din 16 noiembrie 2014”, arată Alina Gorghiu pe pagina de socializare, ca reacție la discursul lui Ponta, din cadrul Consiliului Național al PSD.

Ea mai arată că premierul Ponta ar trebui să se întrebe dacă nu cumva a existat o bază solidă pentru acea “emoție” colectivă care l-a învins în turul 2.

”Când dai ordonanță de urgență ca să racolezi sute de primari, când refuzi deschiderea de noi secții de vot în străinătate încălcând un drept constituțional, când refuzi să respingi proiectul de lege privind amnistia și grațierea în speranța de a mobiliza în sprijinul tău diverși condamnați și condamnabili, când lansezi direct sau prin interpuși valuri de atacuri murdare contra principalului contracandidat – adică în momentul în care principala “emoție” pe care o afișezi este disperarea de a câștiga cu orice preț – atunci românii reacționează!”, a mai scris copreședintele PNL.

- Advertisment -

Cele mai populare

Jumătate de tonă de cocaină a ajuns din greșeală într-un depozit de fructe din Ilfov

În loc de banane, la un depozit de fructe din Ilfov au ajuns 503 kilograme de cocaină aproape...

CFR Cluj s-a calificat în turul 3 al Ligii Campionilor

Formația campioană a României, CFR Cluj, a primit miercuri vizita celor de la Lincoln Red Imps în returul...

Turțean de 70 de ani, decedat în urma unui accident rutier

Miercuri, în jurul orei 23.10, pe raza localității Turț, a avut loc un grav accident de circulație. Un...

Primăriile se pot împrumuta de la Trezoreria Statului. Dobânzile sunt cuprinse între 1% și 1,5%

Cu toate că parlamentarii români sunt în vacanță până la data de 1 septembrie a.c., Adrian Cozma, deputat...

Comentarii recente