Acasă Locale Nationale Gorghiu: Ponta nu poate face o analiză a eșecului la alegeri

Gorghiu: Ponta nu poate face o analiză a eșecului la alegeri

Copreședintele PNL Alina Gorghiu a scris pe Facebook că premierul Victor Ponta nu e în stare să facă o analiză sinceră a eșecului la prezidențiale și, mai grav, ”afișează puternice resentimente față de electoratul care nu l-a votat”.

”La patru luni de la înfrângerea în alegerile prezidențiale, Victor Ponta nu e în stare să facă o analiză sinceră a eșecului. Mai grav este însă că dl. Ponta afișează puternice resentimente față de electoratul care nu l-a votat. Vorbind azi despre alegerile locale, Victor Ponta a afirmat că turul doi n-ar fi bun pentru că ”se dă drumul la emoție, la ură”. La fel gândește despre alegerile prezidențiale, văzând probabil ”ură” în cea mai frumoasă manifestare de solidaritate a cetățenilor români din ultimii ani (fie ei aflați între granițele țării sau în diaspora): votul din 16 noiembrie 2014”, arată Alina Gorghiu pe pagina de socializare, ca reacție la discursul lui Ponta, din cadrul Consiliului Național al PSD.

Ea mai arată că premierul Ponta ar trebui să se întrebe dacă nu cumva a existat o bază solidă pentru acea “emoție” colectivă care l-a învins în turul 2.

”Când dai ordonanță de urgență ca să racolezi sute de primari, când refuzi deschiderea de noi secții de vot în străinătate încălcând un drept constituțional, când refuzi să respingi proiectul de lege privind amnistia și grațierea în speranța de a mobiliza în sprijinul tău diverși condamnați și condamnabili, când lansezi direct sau prin interpuși valuri de atacuri murdare contra principalului contracandidat – adică în momentul în care principala “emoție” pe care o afișezi este disperarea de a câștiga cu orice preț – atunci românii reacționează!”, a mai scris copreședintele PNL.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente