vineri, septembrie 29, 2023
AcasăSportLocal GRAND PRIX ROMANIA - CONCURSUL DE TALERE

GRAND PRIX ROMANIA – CONCURSUL DE TALERE

AS Transilvania Clay Shooting in parteneriat cu Clubul de Tir Vanatoresc Ludus organizeaza in perioada 3 – 5 OCTOMBRIE 2014, in Poligonul din localitatea VIILE SATU MARE, jud.Satu Mare competitia GRAND PRIX ROMANIA – CONCURSUL DE TALERE, PROBA SPORTING.

Fiind organizat de cele mai puternice cluburi din domeniu, acest eveniment, reprezinta cea mai titrata competitie de tir talere desfasurata anul acesta in Romania, sub egida Federatiei Internationale de Tir cu Arme de Vanatoare (FITASC) si Federatiei Romane de Tir Sportiv (FRTS).

Vom avea participanti din tari, precum: Romania, Ungaria, Ucraina, Polonia, Cehia, Slovacia Slovenia, Letonia si Lituania iar arbitrajul va fi asigurat de 6 arbitri din Romania si 2 arbitri din Cipru.

In data de 3 octombrie va avea loc antrenamentul oficial, concursul propriu-zis desfasurandu-se in zilele de 4 si 5 octombrie. Pe parcursul celor doua zile, concursul se va desfasura in 8 poligoane, iar tragatorii vor fi impartiti aleator in manse de cate 6 persoane, fiecare concurent urmand sa traga 100 de talere pe zi, care vor fi aruncate din masini speciale marca PROMATIC, de tipul: STANDARD, MIDI, SUPER MINI, BATTUE, RABBIT.

Clasamente si premii acordate:

Categoria         – OPEN – deschisa tuturor participantilor – LOCUL I – 1000 EURO

VANATORI – deschisa vanatorilor care nu au mai tras in concursuri –

LOCUL I – 1   arma de vanatoare

FEMININ – deschisa participantelor de sex feminin, indiferent de varsta

VETERANI – deschisa sportivilor si vanatorilor nascuti inainte de 31.12.1958

Participantii vor primi de asemenea cupe si diplome.

Competitia se va finaliza cu o TOMBOLA! Premiile acordate prin tragere la sorti vor consta in arme de vanatoare si pachete cosmetice oferite de sponsorii competitiei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente