Acasă Locale Stiri Satu Mare Grevă la Tarom

Grevă la Tarom

Mai multe curse interne Tarom care urmau sa decoleze astazi din Bucuresti spre Cluj-Napoca, Baia Mare și Oradea au fost anulate, potrivit companiei aeriene.

Mai multe curse interne Tarom care urmau sa decoleze astazi din Bucuresti spre Cluj-Napoca, Baia Mare și Oradea au fost anulate din cauza unei actiuni spontane a pilotilor Tarom care zboară pe avioane ATR, aeronavele utilizate pentru cursele interne, scrie realitatea.net.
Totodata zborurile Tarom spre Madrid si Barcelona inregistreaza mici intarzieri din cauza acestor actiuni spontane a caror motivare inca nu este clarificata, a precizat pentru RRA șefa Departamentului comunicare Tarom, Georgeta Dinu.
Până acum, au fost anulate cursele Tarom din București spre Cluj (ora 7.30), Satu Mare (7.55), Baia Mare (7.55) și Oradea (8.00).
De asemenea, au fost anulate curse cu destinația București de la Târgu Mureș (7.00), Sofia (7.05), Iași (7.10), Chișinău (7.15), Baia Mare (11.05) și Oradea (11.10), se arată pe site-ul Aeroportului “Henri Coandă”.
Potrivit reprezentanților Tarom, celelalte zboruri se desfășoară conform programului.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente