Acasă Locale Grupare infractionala specializata in prostitutie si proxenetism, destructurata

Grupare infractionala specializata in prostitutie si proxenetism, destructurata

prostituateÎn această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul I.P.J. Satu Mare, cu sprijinul luptătorilor de acțiuni speciale, au efectuat trei percheziții domiciliare în localitatea Vetiș și au pus în executare 5 mandate de aducere. De asemenea au fost audiate peste 15 persoane, față de 4 dintre acestea dispunându-se măsura reținerii pe o durată de 24 de ore. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al ofițerilor D.I.P.I. și D.O.S. 

În urma perchezițiilor a fost destructurată o grupare infracțională, specializată în prostituție și proxenetism, patru suspecți cu vârste cuprinse între 17 și 35 de ani fiind încarcerați în Arestul I.P.J.

Din verificările efectuate de polițiștii sătmăreni a rezultat că mai multe tinere au fost racolate de suspecți, din medii sărace, și aduse în municipiul Satu Mare, unde ar fi întreținut relații sexuale cu diferiți bărbați, în schimbul unor sume de bani. Fetele, printre care și două minore de 16 ani, își racolau clienții la ieșirea din municipiu, în zona unui centru comercial, iar seara erau obligate să predea proxeneților, fiecare, cel puțin 50 de euro.

Cercetările sunt continuate în acest caz de polițiștii sătmăreni specializați în investigații criminale, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism, prostituție și trafic de persoane, urmând ca cele 4 persoane reținute să fie prezentate Parchetului de pe lângă Judecătoria Satu Mare cu propunere de arestare preventivă.

- Advertisment -

Cele mai populare

Noutăți fiscale în Monitorul Oficial.TVA la vânzarea apartamentelor-precizări privind TVA redusă la restaurante

Noi modificări fiscale au fost publicate zilele trecute în Monitorul oficial . În multe domeniile vizate sunt diverse, pornind de la vânzarea...

Pilda Semănătorului.”Ochi au si nu văd,urechi au și nu aud.”

“Ochi au și nu văd, urechi au și nu aud. Ca nu cumva, văzînd și auzind, și cu inima înțelegînd, să se...

Asaltul Big Pharma în politica din România.După Rafila,Streinu Cercel intră în PSD.

Vor milita pentru adoptarea legii vaccinării obligatorii . Cercel, directorul Institutului Naţional de Boli Infecţioase „Prof. Dr. Matei Balş”,...

Alexandru Rafila-fiul fostului șef al Securității.A executat 27 de țărani.

Alexandru Rafila, noua imagine a PSD, a declarat recent ca tatal sau a fost medic. El nu a mentionat insa ca tatal...

Comentarii recente