Acasă Divertisment Andreea Marin se menține în formă pentru iubitul ei turc

Andreea Marin se menține în formă pentru iubitul ei turc

0-261646-andreea_marin_02_620589b5fcFosta Zână a Surprizelor radiază de fericire și asta se vede cu ochiul liber. De când are o relație, se străduiește să arate și mai bine.

Andreea Marin este o femeie frumoasă, dar de ceva vreme parcă radiază. Asta, probabil, pentru că se simte din nou iubită și apreciată ca femeie, după separarea de Ștefan Bănică Junior.

Relația pe care o are cu medicul turc Tuncay Ozturk o face să arate din ce în ce mai bine, ca pe orice femeie îndrăgostită, căreia iubirea îi dă o strălucire aparte. Cu toate acestea, vedeta de televiziune face și ceva eforturi ca să fie cât mai în formă pentru amorezul turc.

După cum se vede și din fotografiile postate pe pagina sa de facebook, Andreea Marin se întreține cu ajutorul unui aparat de slăbit. În imagini, Andreea este transpirată, dar cu zâmbetul pe buze, semn că face cu plăcere ceea ce face.

andreea2_08_cfacb8fc7c

Grație aparatului cu pricina, vedeta a slăbit două kilograme și jumătate. Costumația pe care Andreea o are în fotografiile postate pe site-ul de socializare a făcut-o pe o fană de-a ei să comenteze: „Parcă ești din Star Trek”.

Libertatea.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente