Acasă Divertisment Andreea Marin se menține în formă pentru iubitul ei turc

Andreea Marin se menține în formă pentru iubitul ei turc

0-261646-andreea_marin_02_620589b5fcFosta Zână a Surprizelor radiază de fericire și asta se vede cu ochiul liber. De când are o relație, se străduiește să arate și mai bine.

Andreea Marin este o femeie frumoasă, dar de ceva vreme parcă radiază. Asta, probabil, pentru că se simte din nou iubită și apreciată ca femeie, după separarea de Ștefan Bănică Junior.

Relația pe care o are cu medicul turc Tuncay Ozturk o face să arate din ce în ce mai bine, ca pe orice femeie îndrăgostită, căreia iubirea îi dă o strălucire aparte. Cu toate acestea, vedeta de televiziune face și ceva eforturi ca să fie cât mai în formă pentru amorezul turc.

După cum se vede și din fotografiile postate pe pagina sa de facebook, Andreea Marin se întreține cu ajutorul unui aparat de slăbit. În imagini, Andreea este transpirată, dar cu zâmbetul pe buze, semn că face cu plăcere ceea ce face.

andreea2_08_cfacb8fc7c

Grație aparatului cu pricina, vedeta a slăbit două kilograme și jumătate. Costumația pe care Andreea o are în fotografiile postate pe site-ul de socializare a făcut-o pe o fană de-a ei să comenteze: „Parcă ești din Star Trek”.

Libertatea.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Zece minute să plângi…

Având al doilea cel mai mare număr de cazuri de coronavirus din lume, Brazilia a impus restricții la înmormântări, iar familiile...

Vânzarea terenurilor agricole afectată de noile restricții.

Vânzarea terenurilor agricole situate în extravilan se va efectua, începând din data de 13 octombrie 2020, după reguli noi. Printre noutățile aduse...

Povestea celei mai vechi mănăstiri insulare din România.

Daca e week-end gândul ne zboară departe ,pe frumoasa vale a Oltului, în zona stațiunii Călimănești-Căciulata. Căutăm obișnuitul loc de popas...

Bei cafea?!Traiești mai mult.

Iubitori ai cafelei, bucurați-vă. Noile studii sugerează că cei care beau două- trei cești de cafea pe zi...

Comentarii recente