Acasă Sport National Halep a pierdut finala la Madrid

Halep a pierdut finala la Madrid

Simona Halep a pierdut finala de la Madrid, fiind învinsă, scor 6-4, 6-4, de olandeza Kiki Bertens. După acest meci, românca nu va mai urca pe locul unu mondial şi la conferinţa de presă desfăşurată după ultimul act al turneului de pe pământ spaniol a spus.

 

„Cred că a jucat mai bine în această seară. A meritat să câştige, cu siguranţă. Despre jocul meu, pot să spun că am evoluat greşit şi sunt supărată pentru asta. Dar nu o să fac o dramă. Mă gândesc la următorul meci, când o să joc împotriva ei, să schimb unele lucruri.

 

Am jucat ca o proastă, tot ce i-a plăcut. Dar asta se întâmplă uneori şi pot să extrag lucrurile pozitive din această săptămână. Nu am crezut la început că voi fi în finală, aşa că mă voi calma, voi analiza mai mult şi voi fi mai drăguţă cu mine, deoarece nu merit să fiu foarte dură”, a spus Simona Halep.

 

Simona Halep – Kiki Bertens 4-6, 4-6. Simona Halep a pierdut a doua finală jucată în 2019. Simo a fost învinsă în ultimul act al turneului de la Madrid în fața lui Kiki Bertens. Totodată, Simona Halep a ratat șansa de a revenit pe primul loc WTA.

 

„Kiki Bertens i-a interzis Simonei Halep saltul pe primul loc in clasamentul WTA si a scris istorie. Finalista de anul trecut a oferit o prestatie impresionanta pentru a o invinge pe campioana de la Roland Garros. Nu mai este niciun dubiu că olandeza a devenit una dintre cele mai de temut jucatoare din circuitul WTA”, au scris cei de la Metro.

 

 

Cei de la Marca au scris și despre galeria de lux pe care a avut-o Simona Halep. „Susținută din tribune de Năstase, Țiriac și Nadia Comăneci, Simona a dominat startul meciului, dar olandeza în vârstă de 27 de ani a reușit să întoarcă rezultatul. Ea câștigă astfel al nouălea titlu din carieră”, au scris spaniolii.

 

 

Sursa:digisport.ro

- Advertisment -

Cele mai populare

Adrian Albu și-a dat azi demisia de la conducerea PNL Satu Mare

Se anunță noi începuturi pentru PNL Satu Mare. Adrian Albu și-a dat demisia din funcția de președinte al Organizației Județene PNL....

Primul liceu din județ care se închide

Liceul Tehnologic ,,Anghel Saligny” din Turț a adoptat scenariul roșu, în urma multiplelor cazuri de COVID 19 confirmate pe raza comunei. Astfel,...

Muzeul din aer liber al Branului este la un pas de închidere

Muzeul Satului Brănean și-ar putea închide în curând porțile, după ce a pierdut două treimi din teren într-un proces deschis de ginerele...

Harry Brauner și sătmărenii

Printre folcloriștii care s-au aplecat asupra folclorului sătmărean se numără și Harry Brauner. Născut la 24 februarie 1908 la Piatra Neamț într-o...

Comentarii recente