Acasă Sport Local Handbal: CSM Satu Mare-HC Sibiu 40-30

Handbal: CSM Satu Mare-HC Sibiu 40-30

Elevii lui Nicolae Istrate au învins azi, 15 noiembrie, pe teren propriu, HC Sibiu, într-un meci ce a contat pentru etapa a IX-a a Diviziei A la handbal masculin. Partida arbitrată de I. Barbu și Gh. Badiu s-a jucat de la 11.00, în Sala de sport a LPS de pe strada Ady Endre.

Meciul a fost dominat de la un capăt la altul de CSM Satu Mare. Prima repriză s-a terminat cu un avantaj de nouă goluri pentru formația sătmăreană. La pauză, tabela de marcaj arăta scorul de 23 la 14, în favoarea elevilor lui Istrate.
Repriza secundă a continuat în același ton, pentru ca finalul partidei CSM Satu Mare să aibă un avantaj de 10 goluri (40-30).
Pentru CSM Satu Mare au marcat: Morar (9 goluri), Olah (8), Mureșan (7), Mateș (5), Ungar (4), Clipea (3), Varga (2) și Pop (2).

- Advertisment -

Cele mai populare

Cazinoul din Constanța monument Art Nouveau

Cazinoul din Constanța, un monument Art Nouveau și un simbol al orașului, cu o istorie zbuciumată, primește o nouă viață.

Florin Iordache ar putea fi numit șef la Consiliul Legislativ.

Controversatul deputat PSD și fostul ministru al Justiției - Florin Iordache ar putea candida pentru postul de șef al Consiliului Legislativ. Parlamentul...

Donald Trump:Ne-am săturat de Coronavirus

Preşedintele american Donald Trump l-a atacat pe doctorul Anthony Fauci, expertul principal în boli infecţioase al guvernului SUA, în timpul unei convorbiri...

București intra în scenariul Roșu

Bucureștiul este vizat începând de astăzi de restricții pe care autoritățile le-au decis luni, după ce rata de incidență a îmbolnăvirilor cu...

Comentarii recente