29.8 C
New York City
duminică, iulie 3, 2022
AcasăEconomico-socialSocialHoț prins la scurt timp după ce a furat o sumă importantă...

Hoț prins la scurt timp după ce a furat o sumă importantă de bani de la o bătrânică din Tășnad

Un hoț a fost prins în doar câteva ore de polițiștii tășnădeni. În timp ce se afla la cumpărături, unei doamne trecute de prima tinerețe, din Tășnad, i-a fost furată suma de 2.300 de lei din geantă.

Grație polițiștilor tășnădeni care s-au mobilizat exemplar, făptașul a fost identificat la scurt timp iar suma de bani a fost recuperată în totalitate.

„Miercuri, 8 Iunie, a.c., polițiștii locali din cadrul Biroului Poliție Locală Tășnad, au fost sesizați de numita K.A.M., din localitatea Eriu Sâncrai, județul Satu Mare, că în timp ce se afla în magazinul SZ.A.E. II, de pe strada Lăcrămioarelor, din orașul Tășnad, i s-a sustras din geanta personală suma de 2300 lei.


În urma investigațiilor la fața locului și cu ajutorul sistemului de supraveghere video al orașului Tășnad, polițiștii locali într-un timp relativ scurt l-au identificat pe făptuitor, în persoana lui D.T., în vârstă de 29 ani, din orașul Tășnad, care a recunoscut fapta săvârșită, suma de bani sustrasă fiind găsită asupra lui, ulterior această sumă fiind restituită în totalitate persoanei păgubite, iar făptuitorul a fost predat Poliției orașului Tășnad, pentru continuarea cercetărilor.


Poliția Locală a orașului Tășnad recomandă cetățenilor să fie mai atenți cu bunurile personale și reamintește numerele de telefon la care persoanele pot să apeleze atunci când vor să semnaleze situații din sfera de competență: 0261-848-216; 0261-848-215
”, a transmis Poliția Locală Tășnad printr-o postare pe pagina de Facebook.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente