Acasă Locale Nationale Imagini spectaculoase de pe șantierul autostrăzii de lângă Satu Mare

Imagini spectaculoase de pe șantierul autostrăzii de lângă Satu Mare

Asociația Pro Infrastructură a publicat primele imagini din dronă de pe șantierul lotului de autostradă dintre Ungaria și Biharia, informează Bihon.ro. Este vorba de tronsonul care le-ar oferi și sătmărenilor un acces mai rapid la autostrăzile din Ungaria.

Tronsonul de drum se află la aproximativ 100 de kilometri distanță de Satu Mare, iar lucrarile vor fi finalizate in vara anului viitor.

,,Antreprenorul general (Trameco, parte din grupul Selina) nu a terminat încă proiectul tehnic și autorizația de construire nu este emisă. Contractul a fost semnat abia pe 13.12.2018 și prevede 4 luni de proiectare și alte 15 de execuție efectivă în teren. Tronsonul va fi gata prin vara anului viitor, în cel mai optimist scenariu”, mai spune ONG-ul.

Cu toate acestea, patronul Selina a precizat că poate să finalizeze acest tronson chiar în cursul acestui an, însă nu va fi ușor.

„Tehnic vorbind, suntem în stare să finalizăm acest tronson de autostradă până la finalul anului. Va fi un pariu dificil, deoarece este greu ca, în doar cinci luni de timp favorabil, să faci o autostradă. Nu contează că e 300 de metri sau 30 de kilometri, pentru că sunt etape de lucrări”.

 

 

- Advertisment -

Cele mai populare

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Mi-ar fi rușine,Viorel Buda!

Se spune că o campanie electorală nu este doar un prilej de confruntare între competitori, ci și - de multe ori -...

Cu respect! Totuși…cine sunteți?

Am avut parte zilele acestea de o adevărată năvală de candidați pentru alegerile locale, semn că pofta de ciolan nu a putut...

Comentarii recente