Acasă Economico-social În ciuda pandemiei afacerea Electrolux este în creștere. În 2021 compania a...

În ciuda pandemiei afacerea Electrolux este în creștere. În 2021 compania a produs 1 milion de plite și aragazuri

Pandemia de COVID-19 a afectat grav foarte multe domenii în timp ce pentru unele, mult mai puține desigur, a fost generatoare de venituri mai mari comparativ cu anii de dinaintea pandemiei. Potrivit unui interviu acordat Ziarului Financiar (https://www.zf.ro/), reprezentanții Electrolux Satu Mare au declarat că piaţa de electrocasnice se află în continuare pe un trend ascendent. După ce în 2020 românii au fost obligați să stea mai mult în case, aceștia au încercat să își facă șederea mai plăcută achiziționând frigidere, maşini de spălat şi aspiratoare.

„Anul 2021 a reprezentat un an de creştere pentru piaţa de electrocasnice din România, conform datelor din cercetările de piaţă, iar businessul Electrolux România a ţinut pasul cu această creştere“, spun oficialii grupului suedez fără să înainteze cifre, citați de Ziarul Financiar.

Potrivit sursei citate, Electrolux a crescut capacitatea de producţie a fabricii de la Satu Mare ajungând la 1 milion de plite şi aragazuri în 2021. Se fac exporturi către Europa și există dorința de intra și pe piața din SUA şi Canada.

În fabrica de la Satu Mare se efectuează atât operaţiuni de import şi distribuţie, cât şi de producţie. Pe piaţa din România suedezii au însă şi alte bunuri, aduse din celelalte fabrici ale grupului. Tot businessul este operat pe o singură entitate juridică ce a avut afaceri de 834 milioane lei în 2020, plus 12%.

Sursa: Ziarul Financiar

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente