Acasă Economico-social Locale sm Cumperi cadouri de la Asociația Stea și contribui la înființarea unei biblioteci...

Cumperi cadouri de la Asociația Stea și contribui la înființarea unei biblioteci sociale

Asociația Stea ne invită să întrăm în spiritul sărbătorilor de iarnă cu generozitate și dorința de a face fapte bune. Prin intermediul lor putem face bucuroși mai mulți copilași din cartierul Sătmărel și totodată persoane dragi nouă. Pentru a reuși acest lucru, Asociația Stea organizează în perioada 16 – 26 noiembrie, în fața hotelului Aurora situat în Piața Libertății din municipiul Satu Mare, un târg de cadouri.

Aici veți avea posibilitatea să achizionați pentru cei dragi: seturi de 6 suporturi pentru pahare cu scorțișoară ( donaţie recomandată 35 de lei); fulare cu două fețe pentru adulți (50 de lei); fulare unicolore pentru adulți (35 de lei); fulare pentru copii (35 de lei); seturi de fețe de masă cu șervețele (100 de lei); plase pictate manual (25 de lei). Cu banii adunaţi se va construi o bibliotecă la Centrul de Zi al Asociaţiei Stea.

”Ce poate fi mai frumos decât spiritul Crăciunului când facem retrospectiva anului care se încheie, a faptelor bune realizate, a vieților atinse pozitiv cu prezența, cuvintele sau faptele noastre, a iertării, a generozității și a curățirii sufletești?!

Târgul de creație organizat în fața Hotelului Aurora de Asociația Stea vă așteaptă de luni până joi, între orele 12.00 – 14.00 cu produse artizanale create de tinerii din mediile vulnerabile la atelierele de la Centrul de zi: sacoșe, set 6 suporturi pahare pentru masa de Crăciun, fulare groase, subțiri, de adulți și copii, traverse masă, set față de masă cu 6 șervete etc.

Achiziționând unul sau mai multe produse artizanale realizate de tineri în cadrul atelierului de croitorie, aveți ocazia să faceți o faptă bună, contribuind sub formă de donație la susținerea educației copiilor din Sătmărel și totodată să oferiți celor dragi cadouri de Crăciun realizate cu multă dăruire, pentru un scop nobil.

Comenzile online se pot face prin mesaj privat pe pagina de Facebook Asociatia Stea.

- Advertisment -

Cele mai populare

Voluntarii ISU Satu Mare salvează vieti și prin donarea de sânge

Ziua internaţională a voluntarilor (International Volunteer Day - IVD) este sărbătorită, în fiecare an, la data 5 de...

Avansări în grad la ISU Someș

De Ziua Națională a României, în cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgentă - ISU “Someș” Satu Mare, au...

Un sătmărean dorește să doteze 10 pârtii de schi cu scaune speciale pentru persoanele cu dizabilități. Are nevoie de ajutorul nostru

Cel mai curajos proiect al momentului, destinat persoanelor cu dizabilități, este mișcarea prin care se dorește accesibilizarea sportului...

A căzut prima zăpadă în județul Satu Mare

Serviciul Public Județean - SPJ Salvamont Satu Mare anunță că în județul Satu Mare a căzut prima zăpadă....

Comentarii recente