Acasă Locale În intervalul 21-23 iunie, autobuzele Transurban vor circula după un program special...

În intervalul 21-23 iunie, autobuzele Transurban vor circula după un program special

busManifestările dedicate Zilei Județului vor avea loc în Piața 25 Octombrie și în Piața Libertății, în zilele de 21-23 iunie, iar luni, 24 iunie, va fi oficiată o slujbă religioasă când este sărbătorit Sfântul Ioan Botezătorul, protectorul județului Satu Mare.

Președintele Consiliului Județean, Adrian Ștef a declarat că primăriile din județ vor avea câte o căsuță în care își vor putea prezenta atât specificul culinar, cât și cultura zonei de unde provin. Potrivit celor declarate de Adrian Ștef,„căsuțele vor fi montate în Piața Libertății încă de vineri, pentru ca sâmbătă și duminică sătmărenii să poată sărbători în liniște”. Paralel cu acest eveniment vor avea loc și Festivalul pălincii, respectiv cel al mămăligii.

Circulația rutieră va fi închisă în Piața Libertății începând cu ziua de vineri, 21 iunie, până duminică seara, traficul urmând a fi deviat pe rute ocolitoare.

Transurban a anunțat un program special pentru zilele de 21, 22 și 23 iunie. Liniile 1, 13, 15, 18, Real 2 și cursa specială elevi vor circula dinspre podul Golescu pe Bulevardul Transilvania-Bulevardul Vasile Lucaciu, la întoarcere pe Strada Mihai Viteazul. Vor fi stații temporare pe Strada Retezatului în dreptul Poliției de frontieră, pe Bulevardul Transilvania în dreptul Primăriei, pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul CFR iar la întoarcere la Tribunalul Satu Mare.

Liniile 1 barat, 2, 6, 11, 12, 14 și cursa specială pentru elevi vor circula dinspre podul Decebal pe Bulevardul Vasile Lucaciu cu stație temporară pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul CFR iar la întoarcere la Farmacie și în dreptul Catedralei Ortodoxe.

Liniile 9 și 17 vor avea capăt de linie la Gară cu stație pe Bulevardul Vasile Lucaciu la Liceul CFR iar la întoarcere la Farmacie și în dreptul Catedralei Ortodoxe.

Liniile 23, 29 vor avea capăt de linie la Piața nr 1. Linia 5 sâmbătă și duminică va avea capăt de linie la Piața nr 1.

- Advertisment -

Cele mai populare

Predica la Duminica Pescuirii minunate.

Domnul este datatorul tuturor darurilor. Orice dar al lui Dumnezeu e desavarsit; atat de desavarsit incat omul se minuneaza. Minunea nu este...

Testul alegerilor

Un scrutin considerat un test înaintea alegerilor legislative cruciale prevăzute în decembrie, ameninţat de un puternic absenteism din cauza intensificării epidemiei de...

Românii decid azi cine îi va reprezenta

După primele ore de vot la alegerile locale 2020, la urne s-au prezentat 1.398.356 de persoane, o prezență de 7,64%, potrivit centralizării...

România feerică

Hotelul e pentru cei care nu se pot lipsi de confort, cortul e pentru aventurieri dar pentru nonconformişti, pentru cei care preferă...

Comentarii recente