Acasă Sport Local În premieră la Satu Mare! GRAND TOURNAMENT 2018!

În premieră la Satu Mare! GRAND TOURNAMENT 2018!

Sâmbătă, 22 Decembrie 2018, la Satu Mare va avea loc un turneu de excepție organizat de către clubul GRAND MMA Satu Mare, condus de către Bogdan Tărțan. La această competiție vor participa peste 50 de sportivi, prezenți din mai multe localități; Satu Mare, Negrești, Seini, Baia Mare, Dej, Timișoara și Cluj. Aceștia vor avea posibilitatea de a lupta la mai multe discipline, MMA, KICKBOX și JIUJIUTSU BRAZILIAN (BJJ).

 

Acest turneu se află la prima ediție, însă, se vrea un proiect pe termen lung, după cum însuși organizatorul ne-a declarat: “Este un turneu special, aceasta este prima ediție, de aceea se și numește GRAND TOURNAMENT 2018, însă dorim să fie ceva pe termen lung, să avem și anul viitor și peste doi ani. De anul viitor, vrem să organizam 4 astfel de turnee, sperăm să și reușim.”

 

Turneul va avea loc la sala Ecaterina Both, de pe strada Ady Endre. Va începe de la ora 9 cântarul și competiția în sine de la ora 10.

 

Vor fii categorii pentru luptători de la 10 și până la 40 de ani, împărțiți pe kilograme, iar în aceste categorii luptătorii vor lupta fie în variante de piramidă, fie fiecare va lupta cu fiecare, asta depinde de numărul de luptători de la categoria respectivă.

 

Organizatorii doresc să le mulțumească sponsorilor, Beny Trans și Primăriei Satu Mare. “Dorim să le mulțumim și sponsorilor, celor care ne-au dat o mână de ajutor în ogranizarea turneului. Aș vrea să îi mulțumesc și domnului primar, Gábor Kereskényi, cel care s-a oferit să ne pună la dispoziție sala gratuit ”, Bogdan Tărțan.  

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente