29.8 C
New York City
joi, mai 19, 2022
AcasăDivertismentÎn weekend a avut loc o nouă ediție Fashion`s Night Out

În weekend a avut loc o nouă ediție Fashion`s Night Out

Sâmbătă, 2 aprilie 2022, începând cu ora 18:00 la Casa Meșteșugarilor a avut loc o noua ediție Fashion`s Night Out. A fost o prezentare de modă plină de feminitate și sensibilitate, sala de evenimente fiind umplută până la refuz. Participarea la eveniment a fost gratuită.

În cadrul showului, Adriana Popescu a prezentat cele mai frumoase coafuri, iar Cristina Mureșan a venit în fața spectatorilor cu o nouă colecție plină de culoare, o reinterpretare a ținutelor tradiționale.

Miha Cirlugea a prezentat o nouă colecție minunată, romantică și practică. O colecție superbă fiind prezentată și de Mia Ardelean.

Când vine vorba despre modă, Tiffany Boutique by Alina Ciucanu este un reper în materie de stil personal. De data aceasta a adus în fața spectatorilor ținute pentru perioada primăvară – vară 2022.

O colecție plină de feminitate a prezentat și băimăreanca Diana Breban. Nu în ultimul rând, cursanții Masterclass-ului organizat de L’atelier Ioana Călin și-au prezentat ținutele create alături de designerul Ioana Calin.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente