Acasă Sport Local În weekend s-a desfășurat Cupa Cetatea Ardud

În weekend s-a desfășurat Cupa Cetatea Ardud

Orașul Ardud s-a îmbrăcat sâmbătă în straie de sărbătoare. Asta pentru că în sala Liceului Tehnologic Ardud a avut loc ediția cu numărul șase a Cupei Cetate Ardud, un puternic turneu international de lupte.

Peste 200 de sportivi din România, Ucraina, Slovacia, Rep. Moldova și Ungaria s-au întrecut în sala frumos pregătită pentru o competiție de asemenea anvergură. Iar cum era de așteptat luptătorii de la CS Satu Mare-Cetate Ardud au reușit să urce pe podium de nu mai puțin de 24 de ori. Printre participanți s-au numărat medaliați la C.M. și C.E. de cadeți și juniori, vedeta fiind Lenard Berei de la CS-Cetate, vicecampion european de cadeți. Pe cele două suprafețe de luptă au avut loc confruntări interesante, la 24 de categorii de greutate și patru categorii de vârstă. Iar asistența numeroasă și-a încurajat de fiecare data favoritul.
 Sigur ca această competiție nu ar fi putut avea loc fără aportul și implicarea unor oameni și instituții cu suflet mare, care sunt și vor fi alături de acest sport de tradiție din județ. Aici amintim Primăria și Consiliul Local Ardud, Consiliul Județean Satu Mare, DJST, AJ de Lupte Satu Mare, Liceul Tehnologic Ardud, Liceul I.C. Brătianu, Ocolul Silvic Ardud, Vasile Fușle, Avorniciții Nicolae, Claudiu Ardelean, Sorin Lăpuște, Ciprian Crăciun, Ioan Bud, Sorin Danciu, Romulus Boitor, Leontina Salai și echipa sa, Primăria Terebești și Asociația Petofi, unde doamnele au pregătit timp de două zile bucate alese pentru peste 300 de sportivi, antrenori, oficiali și invitați. Rezultatele elevilor antrenați de Tudor Barbul, Francisc Szabo, Ludovic Lieb, Norocel Barbur și Claudiu Blaga au fost din nou la înălțime, reușind, cum am amintit mai sus, să cucerească 23 de medalii la toate vârstele, 6 de aur, 9 de argint și 8 de bronz. La care se mai adaugă sigur, încă una de aur, la echipe, unde CS-Cetate a dominat autoritar.

Iată rezultatele:
Copii 2: Daniel Pop(20 kg) – 1, Denis Botoș (25 kg) – 2, David Pop (35 kg) – 2, Eduard Feher (35 kg) – 3.
Copii 1: Raul Zarzu (26 kg) – 1, Andreea Pataki (57 kg) – 1, Marian Zaha (35 kg) – 2, Andrei Buzilă (47 kg) – 2, Andrei Barbul (58 kg) – 2, Luca Bud (100 kg) – 2, Remus Cardoș și Trandafir Silaghi, ambii la 26 kg – 3, Oros Paul (30 kg) – 3, Adrian Pop (69 kg) – 3 și Denis Pop (100 kg) – 3.
Cadeți: Marius Bulgăr (38 kg) – 1, Sabinel Lobonț (50 kg) – 2, Gerhard Diczik (85 kg) – 2, Cătălin Dângă (50 kg) – 3 și Peter Peck (58 kg) – 3.
Juniori: Mădălin Bulgăr (60 kg) – 1, Lenard Berei (100 kg) – 1, Cristian Szabo (74 kg) – 2.
La final a urmat festivitatea de premiere, unde sportivii au fost recompensați cu medalii, diplome, cupe și premii consistente oferite de vice-președintele FRL, Mugurel Dumitru.

Articolul precedentBărbat înecat în râul Someș
Articolul următorSe schimbă sau nu?
- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente