29.8 C
New York City
duminică, iunie 26, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareInaugurarea Teatrului respinsă din nou

Inaugurarea Teatrului respinsă din nou

teatrul de nord

Proiectul de hotărâre care prevede alocarea sumei de 150.000 de lei pentru inaugurarea noii clădiri a Teatrului de Nord nu a fost adoptat de consilierii municipali nici în ședința de astăzi, 10 mai. Când s-a ajuns la vot, consilierii UDMR și ALDE s-au abținut, astfel că voturile aleșilor PSD nu au fost suficiente pentru adoptarea proiectului.

În luarea de cuvânt, Maskulik Csaba a declarat că deși este reabilitată și a fost recepționată, noua clădire a teatrului „nu a fost pusă încă în funcțiune, și prin urmare nu se poate organiza niciun spectacol în acel spațiu.

După ședință, primarul Dorel Coica a declarat că „consilierii UDMR au evoluat în sensul că nu au mai votat împotrivă ci s-au abținut, așa cum au făcut și cu mall-ul și cu toate proiectele importante pentru municipiul Satu Mare. Deci nu doresc practic să inaugurăm acea clădire”.

Primarul a subliniat și faptul că nu era vorba despre nicio inaugurare oficială și că „era vorba despre organizarea unor spectacole de teatru cu ocazia sărbătoririi a 20 de ediții de la sărbătorirea Zilei municipiului Satu Mare. Nu doresc, nicio problemă”.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente