Acasă Locale Stiri Satu Mare Incendiu la o casă de pe strada Corvinilor

Incendiu la o casă de pe strada Corvinilor

pompieri

În cursul zilei de azi, în jurul orei 14:50, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Satu Mare.
La fața locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit pentru lichidarea incendiului cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.
În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la camera de zi și acoperișul locuinței, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuință.
Pompierii au localizat și lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia și reușind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.
Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de jar sau scânteie, căzute din soba cu acumulare de căldură, peste materialele textile, depozitate în imediata apropiere a sursei de încălzire.
Ca urmare a producerii evenimentului, au ars și s-au deteriorat: mobilierul din camera de zi, construcția din lemn a acoperișului, aparatura electronică, pereții, tavanul și instalația electrică a locuinței.
Din fericire, nu au existat persoane rănite.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente