Acasă Locale Stiri Satu Mare Incendiu la o casă din Cetreze

Incendiu la o casă din Cetreze

 

foc

În seara zilei de ieri, la ora 21:32, I.S.U. ,,SOMEȘ” Satu Mare a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la acoperișul unei case de locuit, din localitatea Certeze.
La fața locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Stației de Pompieri Negrești Oaș, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă.
Ajunși la fața locului, pompierii au constatat că ardea acoperișul casei, cu pericol de propagare la întreaga casă de locuit.
Au ars: acoperișul locuinței, pe o suprafață aproximativă de 100m2 și mobilierul din interiorul uneia dintre încăperi.
Cauza probabilă a incendiului: jar sau scânteie, iar mijlocul probabil de aprindere, o țigară aruncată întâmplător într-o zonă cu materiale combustibile, respectiv articole textile.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente