joi, februarie 2, 2023
AcasăLocaleStiri Satu MareIncendiu la o casă din Orașul Nou

Incendiu la o casă din Orașul Nou

pompieri

Un bărbat din Orașu Nou și-a incendiat singur acoperișul casei sale fără însă ca oamenii legii să afle care a fost motivul. Astfel, în cursul nopții trecute, în jurul orei 23:24, I.S.U. ,,Someș” Satu Mare a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit din localitatea Orașu Nou.

La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Stației de Pompieri Negrești Oaș, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, acționând în colaborare cu pompierii voluntari din cadrul SVSU Orașu Nou.

În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la acoperișul casei, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuință. Pompierii au localizat și lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia și reușind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.

Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de proprietar prin folosirea intenționată a sursei de aprindere cu scopul de a genera un incendiu.

Ca urmare a producerii evenimentului, au ars și au fost distruse construcția din lemn a acoperișului, elemente de mobilier, aproximativ doi metri cubi de scândură și alte materiale textile.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente