duminică, mai 26, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareSala restaurantului Mara ar putea devenii sediul Școlii de Arte Satu Mare

Sala restaurantului Mara ar putea devenii sediul Școlii de Arte Satu Mare

scoala de arte satu mare (2)

Joi, 25 februarie în cadrul conferinței de prezentare a bilanțului pe anul 2015 al instituțiilor subordonate Consiliului Județean, președintele Consiliului Județean a declarat că fosta sală a restaurantului Mara       ( fosta cantină a Partidului Comunist) care a fost câștigată în urma unui proces și a revenit Muzeului Județean ar putea devenii sediul Școlii de Arte Satu Mare.

În momentul de față Școala de Arte își desfășoară activitatea într-un sediu care este mult prea mic și, practic orele ajung să se suprapună și elevii să fie deranjați de celelalte cursuri ce se desfășoară în instituție. scoala de arte satu mare (1)

Unele dintre cursuri se țin pur și simplu în debara și este necesar și urgent să luăm măsuri pentru a oferi acestei instituții condițiile necesare. Sunt de părere că această sală unde încă funcționează restaurantul Mara ar fi ideală pentru Scoala de Arte. Din luna septembrie 2016 sala va fi liberă și vom începe demersurile pentru a vedea în ce condiții se poate amenaja locul respectiv.” A declarat Adrian Ștef președintele CJ Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente