Acasă Locale Stiri Satu Mare Incendiu la o casă în Turulung

Incendiu la o casă în Turulung

În ziua de 18.03. a.c., la ora 21.34, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Turulung.
La fața locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Turț, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj S.M.U.R.D., acționând pentru lichidarea incendiului în colaborare cu S.V.S.U. Turulung.
În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la camera de zi și acoperișul locuinței, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuință.
Pompierii au localizat și lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia și reușind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.
Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de jar sau scânteie, căzute din soba cu acumulare de căldură, peste lemnul pentru foc, depozitat în imediata apropiere a sursei de încălzire.
Ca urmare a producerii evenimentului, au ars și s-au deteriorat: mobilierul din camera de zi, construcția din lemn a acoperișului, aparatura electronică, pereții, tavanul și instalația electrică a locuinței.
Din fericire, nu au existat persoane rănite.

- Advertisment -

Cele mai populare

Situația infectarilor cu Sars-COV-2

Până pe data de 26 noiembrie, pe teritoriul României, au fost confirmate 449.349 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus (COVID...

Postul,milostenia și iubirea aproapelui- cununa creștinului

Noi credem că Dumnezeu este cu noi, însă pentru a reface sau a nu pierde legătura de iubire cu El, pentru a...

Atenție!Sancțiuni contraventionale intră in vigoare din acest week-end

Legea care permite autorităților să ridice mașinile parcate ilegal urmează să fie publicată în Monitorul Oficial după ce președintele României, Klaus Iohannis,...

Strategia de vaccinare anti-Covid urmează să fie adoptată

Strategia naţională de vaccinare anti-COVID ar putea fi aprobată în şedinţa de guvern de vineri, urmând ca săptămâna viitoare să fie adoptată...

Comentarii recente