Acasă Locale Stiri Satu Mare Incendiu la o casă în Turulung

Incendiu la o casă în Turulung

În ziua de 18.03. a.c., la ora 21.34, I.S.U. ,,SOMES” Satu Mare a fost anunțat despre izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit, din localitatea Turulung.
La fața locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Turț, care au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și un echipaj S.M.U.R.D., acționând pentru lichidarea incendiului în colaborare cu S.V.S.U. Turulung.
În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la camera de zi și acoperișul locuinței, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuință.
Pompierii au localizat și lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia și reușind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă.
Cercetările efectuate la fața locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de jar sau scânteie, căzute din soba cu acumulare de căldură, peste lemnul pentru foc, depozitat în imediata apropiere a sursei de încălzire.
Ca urmare a producerii evenimentului, au ars și s-au deteriorat: mobilierul din camera de zi, construcția din lemn a acoperișului, aparatura electronică, pereții, tavanul și instalația electrică a locuinței.
Din fericire, nu au existat persoane rănite.

- Advertisment -

Cele mai populare

De frica ursului l-a prins noaptea în copac

Întâmplare de-a râsul-plânsul în județul vecin. În timp ce culegea ciuperci în pădure, un bărbat din Jibou a...

Situația COVID în județ și în țară

Până astăzi, 17 iunie, pe teritoriul României, au fost confirmate1.080.070 de cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus...

România – groapa de gunoi a Europei?

În ultimele zile Poliția de Frontieră Română a interzis intrarea în țară a peste 37 tone de deșeuri....

A fost montat sensul giratoriu de la Burdea

Încă de aseară s-a lucrat la montarea sensului giratoriu de la Burdea. În această dimineață, cititorii noștri...

Comentarii recente