Acasă Locale Stiri Satu Mare Incendiu la o FERMA de pui din Sanislău

Incendiu la o FERMA de pui din Sanislău

Luni, 2 martie a izbucnit un incendiu, la o fermă de pui din Sanislău la o zi de la prăpădul de duminică, 1 martie, de la Livada, în urma căruia au ars de vii aproximativ 4.000 de porci.
Din informațiile pe care le avem la această oră (12.50), arde acoperișul unei hale cu posibilități de propagare la restul construcțiilor.

Comunicat de presă Pompieri

În data de 02.03.2015, la ora 12.32, Secția de Pompieri Carei, a intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o autoscară, în  localitatea Sanislău, unde a izbucnit un incendiu de amploare la o fermă zootehnică de creștere a puilor, aflată în proprietatea firmei S.C. AVE IMPEX S.R.L.

          Forțele de intervenție ale Secției de Pompieri Carei, ajungând la locul intervenției, au constatat că ardea acoperișul halei de creștere intensivă de pui,  cu posibilități de propagare la halele învecinate.     În interiorul halelor se aflau aproximativ  10.000 de pui.

           Datorită faptului că incendiul se propaga cu repeziciune la acoperișul halei, existând pericolul să se propage la halele învecinate, din ordinul Inspectorului Șef, Colonel Dan Gheorghe, la fața locului s-a deplasat S.V.S.U. al comunei Sanislău cu autospeciala din dotare, care a intervenit pentru limitarea propagării incendiului.   

           Au ars: acoperișul halei de creștere intensivă a puilor, pe aproximativ 300 m.p.  

            Datorită intervenției prompte a echipajelor Secției de Pompieri Carei, au fost salvați toți cei 10.000 de pui.

          Cauza probabilă a incendiului a fost, scurtcircuit la un cablu electric defect sau neizolat corespunzător.

            Nu au fericire nu au existat victime.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dublă crimă în județul Satu Mare

Nimeni nu prevedea ceea ce avea să se întâmple în noaptea de joi spre vineri în județul Satu Mare. O crimă oribilă...

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Comentarii recente