Acasă Locale Stiri Satu Mare Încep lucrările la podul peste Someș

Încep lucrările la podul peste Someș

Încep lucrările la al treilea pod peste Someș, în municipiul Satu Mare. Reprezentanții companiei Strabag se pregătesc să dea start lucrărilor în luna mai 2020.

,,Strabag a adjudecat un contract în România, valoarea acestuia fiind de 142 de milioane de RON. Astfel, un pod cu o lungime de 640 de metri va fi construit peste râul Someș, în orașul Satu Mare”, au anunțat, pe Facebook, cei de la Strabag.

Reamintim că la începutu lunii aprilie a fost semnat contractul pentru construcția celui de-al treilea pod peste Someș.

,,Am semnat contractul cu compania austriacă Strabag pentru construcția Pod peste râul Someș – amplasament str. Ștrandului. Valoarea contractului este de 141.643.292,84 lei fără TVA. Lucrările se vor începe în luna mai a acestui an, iar termenul estimativ de finalizare este anul 2023”, a anunțat, la acea dată, edilul-șef.

- Advertisment -

Cele mai populare

Primarul comunei Tarna Mare

Ce înseamnă să fii primar?  -E o mare onoare, dar și o mare responsabilitate, pentru că  oamenii din comuna...

Simona Halep a câștigat turneul de la Roma

Simona Halep și Karolina Pliskova au disputat al doilea meci direct dintr-o finală din circuitul WTA la Roma, luni, de la 15:30. Românca noastră a câștigat finala dupa 2...

Educația și școala,sacrificate în continuare

Într-un număr de 305 de școli elevii fac luni cursuri exclusiv online, potrivit ultimelor date transmise de către Ministerul Educației, în contextul în...

PNL SATU MARE – LA UN PAS DE O VICTORIE ISTORICĂ!

După o campanie extrem de eficientă, în care candidații PNL Satu Mare au transmis alegătorilor mesajele cele mai...

Comentarii recente