Acasă Locale Stiri Satu Mare Incepe colectarea deșeurile vegetale

Incepe colectarea deșeurile vegetale

Primăria municipiului Satu Mare împreună cu operatorul de salubrizare SC Florisal SA, demarează curățenie de primăvară, care se va derula în perioada 16-29 martie.

Acțiunea se va desfășura numai pentru colectarea deșeurilor vegetale din curțile și grădinile caselor. Colectarea acestora se va realiza exclusiv în zilele în care strada este programată pentru adunarea deșeurilor menajere. Deșeurile vegetale se vor depozita în grămezi, lângă pubele.

Conducerea Primăriei Satu Mare roagă cetățenii municipiului să respecte zilele programate și modul de depozitare, în caz contrar se vor aplica amenzile prevăzute de Hotărârea Consiliului Local nr. 33/2011. Colectarea și transportul deșeurilor vegetale nu se taxează suplimentar pentru cetățeni, cheltuielile fiind suportate din bugetul local.

- Advertisment -

Cele mai populare

Vă prezentăm 10 alimente toxice, care îngrașă și conțin multe chimicale. Iată cu ce le puteți înlocui

Un stil de viață sănătos implică hrană cât mai naturală, fără alimente procesate și pline de chimicale, sport...

Eşalonări pe 12 luni la plata taxelor în contextul pandemiei

Firmele care au obligații fiscale neachitate ulterior declarării stării de urgență (COVID-19) vor putea solicita eșalonarea plății acestor sume pe o perioadă...

Juventus a învins la limită pe teren propriu

Formația italiana Juventus a primit vizita maghiarilor de la Ferencvaros marți seară într-o partidă care a contat pentru...

Liverpool neputincioasă în meciul cu Atalanta

Miercuri seara Liverpool a primit vizita celor de la Atalanta în etapa cu numărul 4 din grupele Ligii...

Comentarii recente