Acasă Locale Stiri Satu Mare Incepe colectarea deșeurile vegetale

Incepe colectarea deșeurile vegetale

Primăria municipiului Satu Mare împreună cu operatorul de salubrizare SC Florisal SA, demarează curățenie de primăvară, care se va derula în perioada 16-29 martie.

Acțiunea se va desfășura numai pentru colectarea deșeurilor vegetale din curțile și grădinile caselor. Colectarea acestora se va realiza exclusiv în zilele în care strada este programată pentru adunarea deșeurilor menajere. Deșeurile vegetale se vor depozita în grămezi, lângă pubele.

Conducerea Primăriei Satu Mare roagă cetățenii municipiului să respecte zilele programate și modul de depozitare, în caz contrar se vor aplica amenzile prevăzute de Hotărârea Consiliului Local nr. 33/2011. Colectarea și transportul deșeurilor vegetale nu se taxează suplimentar pentru cetățeni, cheltuielile fiind suportate din bugetul local.

- Advertisment -

Cele mai populare

Angajări la Spitalul Județean Satu Mare

Spitalul Județean de Urgență Satu Mare face angajări. Potrivit anunțului sunt scoase la concurs 4 posturi. Se caută...

Minivacanță în siguranță

Românii vor avea parte la finalul acestei săptămâni de o minivacanță prilejuită de sărbătoarea Rusaliilor. În acest context, în unele zone din...

Avocatul Poporului revine la Satu Mare

După o pauză lungă de aproximativ un an, cauzată de pandemia de coronavirus, reprezentanții instituției Avocatul Poporului revin la Satu Mare. Cancelaria...

Bancnote false de 100 RON plasate pe piața sătmăreană. Infractorii au fost rețiunți de procurori

Județul Satu Mare s-a aflat din nou în atenția procurorilor DIICOT. În cursul zilei de joi, 17 iunie...

Comentarii recente