Acasă Locale Stiri Satu Mare Evenimente rutiere

Evenimente rutiere

Luni, ora 12.57 polițiștii rutieri sătmăreni au fost sesizați despre faptul că pe strada Mircea cel Bătrân, din municipiu a avut loc un accident de circulație. Din cercetările efectuate la fața locului a rezultat faptul că: Ionuț G., în vârstă de 30 de ani, a condus autoturismul marca Seat și a accidentat o octogenară, care în calitate de pieton, s-a angajat în traversarea regulamentară a străzii prin loc marcat și semnalizat corespunzător. În urma evenimentului a rezultat rănirea gravă a pensionarei.
Conducătorul auto i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
Polițiștii Serviciului Rutier au fost sesizați ieri, în jurul orelor 19.00 despre faptul că pe DN 1C, în afara localității Apa, județul Satu Mare, s-a produs un eveniment rutier. Constantin B., în vârstă de 41 de ani, a condus autoturismul marca BMW, iar pe fondul conducerii imprudente a intrat în coliziune cu un vehicul cu tracțiune animală condus de Marcela C., în vârstă de 42 de ani. În urma evenimentului a rezultat rănirea ușoară a conducătorului auto. Celor 2 conducători de vehicule le-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii eventualei alcoolemii.
În ambele situații s-au întocmit dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de vătămare corporală din culpă. Persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ziua Națională, marcată în avans de cei mai mici preșcolari ai Grădiniței Nr.1

În fiecare an de 1 Decembrie românii sărbătoresc Ziua României și își amintesc de eroii...

BNR a prezentat banconta pe care este imprimată Ecaterina Teodoroiu

Prima bancnotă cu putere circulatorie pe care este prezentată o personalitate feminină – Ecaterina Teodoroiu, a fost prezentată...

Programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a fost modificat

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat modificările aduse în programul manifestărilor dedicate Zilei Naționale a României din 1...

Oficial! S-a stabilit ora la care se pornește iulminatul festiv

Așa cum anticipam, https://www.jurnaluldesatumare.ro/mantia-magica-a-sarbatorilor-de-iarna-se-asterne-peste-orasul-nostru-noi-imagini-cu-decoratiunile-festive/ , iluminatul festiv se pornește pe data de 30 noiembrie începând cu ora 18.00.

Comentarii recente