duminică, aprilie 21, 2024
AcasăLocaleStiri Satu MareÎncepe ”La Dâmburi”. Surprize mari

Începe ”La Dâmburi”. Surprize mari

damburi

Asociția SamStudia revine și anul acesta cu Festivalul ”La Dâmburi”, care va avea loc în perioada 2­3 septembrie în Parcul UFO situat în cartierul Micro 17 din Satu Mare. În cadrul festivalului veți putea lua parte la o multitudine de activități și evenimente menite să vă stimuleze starea de spirit și gândirea pozitivă. Astfel, la categoria muzică, vineri, 2septembrie, începând cu ora 18:00, ne vom bucura de muzica artiștilor Denis Szanto, Nava Mamă, Palma Hills și Robin and the Backstabbers. În data de 3 septembrie, începând cu ora 18:00, line­up­ul va fi alcătuit din Lost Surprise, Estinca, Omu Gnom și Argatu’, precum și de muzică electronică a unor tineri DJ sătmăreni precum: Irish Dub, Bogz, Method­X, Brit, Netscape, Bipolar, Spectrum, Rafa, Rikz, Pumi. Ca în fiecare an, în materie de sport, îndemnăm tinerii la mișcare cu două competiții de fotbal și streetball, unde cele mai bune echipe vorfipremiate.

Alături de competițiile sportive va fi și provocarea „Rege pe deal”, care va îndemna tinerii la diferite activități menite să sporească voia bună. Deoarece ne propunem să susținem creativitatea în rândul tinerilor, îi invităm să participe și la atelierele de creație ale festivalului și, de asemenea, cei nostalgici vor avea ocazia să retrăiască momentele copilăriei jucând diferite jocuri ale copilăriei. Înplus, tinerii vor lua parte la ateliere de educație ecologică, acestea făcând parte din programul proiectului ”Parcul UFO”, implementat tot de asociația SamStudia, în cadrul programului Spații Verzi Urbane, finanțat de către MOL România și Fundația pentru Parteneriat. Echipa La Dâmburi din acest an este formată din peste 100 de tineri care au lucrat împreună pentru a aduce culoare orașului lor drag. Vă așteptăm în număr cât mai mare, atât vineri, 2 septembrie, cât și sâmbătă 3 septembrie, în parcul UFO din cartierul Micro 17. Veniți să petrecem cele mai faine momente împreună. Satu Mare be there!

Acest proiect este realizat cu sprijinul financiar al Primăriei Municipiului Satu Mare și al Consiliului Local Satu Mare, prin Centrul Cultural ”G.M. Zamfirescu”, precum și cu susținerea Direcției Județene pentru Sport și Tineret Satu Mare.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente