Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiuni de distrugere prin incendiere

Infracțiuni de distrugere prin incendiere

Polițiștii au fost solicitați să intervină ieri în 2 cazuri de distrugere prin incendiere produse pe raza județului Satu Mare.

Miercuri , în jurul prânzului ,  polițiștii din Crucișor au fost sesizați prin apelul unic de urgență  112 de către o localnică din Iegheriște despre faptul că soțul acesteia , aflându-se în grădina casei lor ar fi aprins rumeguș , iar focul s-a extins în vecinătatea grădinii. Deplasându-se la fața locului oamenii legii au stabilit după ce incendiul a fost stins de către pompieri , faptul că focul s-a extins și a distrus prin ardere 50 ari de plantație de stejar care aparține Ocolului Silvic. Prejudiciul urmează a fi stabilit de către angajați din cadrul Ocolului Silvic.

La data de 17 sepembrie a.c , în jurul orei 16,40 polițiștii Secției 5 Petrești au fost sesizați despre faptul că pe raza localității Berea la șura locuinței unei femei a izbucnit un incendiu. Din cercetările efectuate la fața locului, după stingerea incendiului de către pompieri s-a stabilit faptul că , cauza incendiului ar fi efectul termic produs de la o țigară aruncată din neglijență de către tatăl proprietarei.

Din fericire în urma acestor incidente nu s-au înregistrat victime omenești.

Acum polițiștii efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de distrugere prin incendiere în ambele cazuri.

- Advertisment -

Cele mai populare

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose amendați pentru nerespectarea regulilor

Marcel Ciolacu și Mihai Tudose, surprinși la masă cu alte 10 persoane la o pensiune din Buzău, nerespectând măsurile de distanțare .

Ziua Armatei Române

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că Ziua Armatei României va fi sărbătorită printr-o serie de manifestări organizate, în format restrâns, în principalele garnizoane...

Vindecarea demonizatului din ținutul Gherghesenilor

Sfânta Evanghelie de Luca VIII, 26-39 "Şi au ajuns cu corabia în ţinutul Gerghesenilor, care este în faţa Galileii.

Sub 4.000 de cazuri noi raportate de COVID-19

Alte 3.855 de noi cazuri de coronavirus au fost raportate în ultimele 24 de ore în România. Bilanțul COVID-19 în România a...

Comentarii recente