Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiuni de furt

Infracțiuni de furt

La data de 27.10.2014 oar 19.30 polițiștii din Ardud au fost sesizați de către un localnic din Baba Novac, în vârstă  de 73 de ani, despre faptul că în incinta locuinței sale se află o persoană de sex masculin care intenționează să sustragă bunuri.

Oamenii legii s-au deplasat de îndată la fața locului,  iar în locuința reclamantului au găsit  ascuns în pat, un tânăr în vârstă de 27 de ani, din localitate.

S-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tentativă la furt calificat. Andrei V. este cercetat în stare de libertate.

Polițiștii au identificat ieri autorul unei infracțiuni de furt comisă  la data de 22.10.2014 în dauna lui Alexandru P. din localitatea Hotoan, județul Satu Mare.

Gheorghe L. a pătruns în noaptea de 21/22 octombrie a.c.în locuința părții păgubite  prin dislocarea unui geam și a sustras suma de 600 lei.

În acest caz se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente