Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiuni de furt

Infracțiuni de furt

 Marți polițiștii de investigații criminale sătmăreni au fost sesizați de către angajații unui magazin alimentar  din municipiul Satu Mare, despre faptul că ar fi surprins o persoană de sex masculin care sustrăgea bunuri din incinta magazinului. Oamenii legii au identificat autorul în persoana numitului Matei V. care ar fi sustras băuturi alcoolice din incinta magazinului.

Tot ieri, agentul de pază din  cadrul unui hypermarket situat pe strada Careiului din municipiu, a sesizat polițiștilor faptul că ar fi depistat  2 tineri care sustrăgeau bunuri din incintă. Oamenii legii au stabilit că este vorba despre 2 minori de 15 și respectiv 16 ani, care ar fi sustras produse cosmetice din incinta hypermarketului.

În ambele situații prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

În cazurile menționate anterior s-au întocmit lucrări penale sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente