Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiuni de furt

Infracțiuni de furt

furt

La data de 23 iunie 2015 , în jurul orei 11.00 polițiștii din Ardud, au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112, despre faptul că, un localnic ar fi surprins un bărbat, care ar fi sustras bunuri din locuința sa.
Din cercetările efectuate a rezultat faptul că Iosif K. ar fi pătruns în locuința reclamantului, iar din bucătăria locuinței, de pe o masă, ar fi sustras suma de 170 lei.
Prejudiciul a fost recuperat și predat păgubitului, persoana bănuită de comiterea faptei nu se află la prima abatere.
Ieri, polițiștii din Lazuri au fost sesizați prin apelul de urgență 112, de către Norbert K. care reclama faptul că o persoană de sex masculin pe care o găzduia i-ar fi sustras bunuri din locuință.
Oamenii legii au constatat că Daniel C., profitând de faptul că proprietarul imobilului în care era găzduit nu se afla la domiciliu, ar fi sustras din portofelul acestuia suma de 10.000 forinți. Și în acest caz prejudiciul a fost restituit părții păgubite.
Marți seara polițiștii de investigații criminale sătmăreni au fost sesizați despre faptul că într-un lăcaș de cult din municipiul Satu Mare ar fi pătruns două persoane de sex masculin.
Din investigațiile efectuate s-a stabilit că Adalbert V. și Toni K. au pătruns prin efracție în lăcașul de cult și intenționau să sustragă tabla din cupru, care era folosită la acoperișul acestuia.
În cauze au fost întocmite dosare penale și se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunilor de furt calificat, în primul caz, furt în cel de-al doilea caz și tentativă la furt în cel de-al treilea caz.
În toate situațiile persoanele sunt cercetate în stare de libertate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Sfântul Dimitrie-Dumitru

În luna octombrie, în ziua a douazeci si sasea, pomenirea Sfântului slavitului Marelui Mucenic Dimitrie (Dumitru), izvorâtorul de mir si facatorul de...

Trecerea la ora de iarnă.Cum facem față tulburărilor de somn?

Trecerea la ora de iarnă poate avea efecte neplăcute asupra multor persoane, cum ar fi tulburările de somn și de dispoziție.

De ce se teme Donald Trump de votul prin corespondență?

Câștigătorul alegerilor prezidențiale din SUA mai mult ca sigur nu va fi cunoscut în seara de după închiderea urnelor așa cum s-a...

Pandemia îndatorează puternic ţările UE. România, la mijlocul clasamentului

Datoria publică a avansat în UE, în ultimul an, până la 87,7% din PIB-ul Uniunii (T2/2020), cu opt puncte procentuale peste nivelul...

Comentarii recente