Acasă Locale Stiri Satu Mare Infracțiuni de lovire

Infracțiuni de lovire

În cursul zilei de ieri polițiștii au fost solicitați să intervină la 2 cazuri de lovire care au avut loc în județul Satu Mare.

Joi după-amiază oamenii legii din Carei au fost sesizați de către o localnică despre faptul că soțul ei ar fi fost agresat. La fața locului s-a deplasat de îndată patrula formată din polițișt și jandarm care au constatat faptul că soțul reclamantei se afla sub influența băuturilor alcoolice , între el și femeie a apărut o stare conflictuală iar  băiatul bărbatului, în vârstă  de 19 ani ar fi intervenit între cei 2 și i-ar fi aplicat bărbatului lovituri în zona capului. Victima a fost transportată la Spitalul Carei în vederea acordării îngrijirilor medicale.

Ieri  la ora 18.34 polițiștii Secției Tășnad au fost sesizați prin apelul unic de urgență 112 de către un localnic din Cehal despre faptul că nepotul său Ioan I. ar fi fost agresat fizic.

Din verificările efectuate s-a stabilit că Ioan I. în vârstă de 40 de ani, și numitul Gheorghe M. de 44 de ani,se aflau la domiciliul părții vătămate iar  pe fondul consumunului de alcool între cei doi s-au iscat discuții contradictorii care au degenerat iar Gheorghe M. i-ar fi aplicat gazdei lovituri cu pumnii și picioarele în zona capului. Victima a fost transportată la Spitalul din Tășnad pentru acordarea îngrijirilor medicale.

În cauze se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de lovire sau alte violențe, persoanele fiind cercetate în stare de libertate.

- Advertisment -

Cele mai populare

Ministrul Transporturilor a fost în vizită la Satu Mare

Lucian Bode, Ministrul Transporturilor a fost într-o vizită vineri în județul Satu Mare, unde a și ținut o...

Un creier sanătos de lungă durată

Un factor de multe ori neglijat în ceea ce privește impactul asupra creierului este nutriția. Și există numeroase produse care pot fi...

Mită de 89.000 de euro pentru semnarea de contracte

Mai multe persoane din conducerea unor spitale din judeţele Braşov şi Harghita ar fi primit mită de până la 89.000 de euro...

Ordonanță de Urgență privind telemunca

Guvernul va discuta în ședința de vineri un proiect de OUG privind folosirea semnăturii electronice pentru contractele de muncă. Actul normativ reglementează...

Comentarii recente