29.8 C
New York City
joi, iulie 7, 2022
AcasăLocaleStiri Satu MareInfracțiuni la regimul armelor și munițiilor

Infracțiuni la regimul armelor și munițiilor

pistol_67093200

Polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase continuă acțiunile de verificare a deținătorilor legali de arme și muniții letale și neletale supuse autorizării.

În data de 22.03.2016, polițiștii Serviciului Arme Explozivi și Substanțe Periculoase, în colaborare cu polițiștii din Negrești Oaș, au efectuat controale la deținătorii legali de arme și muniții letale și neletale supuse autorizării, ocazie cu care au întocmit două dosare penale.
Astfel a fost identificat Vasile V., de 35 de ani din Negrești Oaș, care nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilitatii permisului de arma, acesta expirând la data de 02.03.2015. Negreșteanul deținea o pușcă cu aer comprimat .

Nici Vasile I. de 50 de ani din comuna Orașu Nou, nu s-a prezentat pentru prelungirea valabilitatii permisului de armă, acesta expirând la data de 24.12.2013. Si în acest caz, cel identificat deținea o pușcă cu aer comprimat.
În ambele situații s-au întocmit dosare penale pentru săvârșirea infracțiunii de nedepunere a armei la un armurier autorizat in termen de 10 zile de la expirarea valabilității permisului de armă, Totodată s-a procedat la ridicarea armelor descrise mai sus în vederea expertizării acestora și luarea măsurilor legale ce se impun.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente