sâmbătă, iunie 15, 2024
AcasăsusInfracțiuni la regimul circulației

Infracțiuni la regimul circulației

Joi polițiștii rutieri au depistat în cadrul activităților desfășurate pentru prevenirea evenimentelor rutiere, 4 conducători auto  care au comis infracțiuni la regimul circulației

Polițiștii din Hodod l-au identificat în trafic pe Nicolae K, în vârstă de 40 de ani, în timp ce conducea un tractor marca Same care nu era înregistrat deși legislația prevede obligativitatea înmatriculării sau înregistrării. În urma verificărilor efectuate  oamenii legii au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere de nici o categorie.La momentul opririi bărbatul se afla sub influența băuturilor alcoolice  motiv pentru care a fost condus la Spitalul Orășenesc Tășnad unde i-au fost recoltate probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

Oamenii legii i-au întocmit dosar penal pentru comiterea infracțiunilor de conducerea unui auto neînregistrat, conducere fără a poseda permis de conducere și conducere sub influența băuturilor alcoolice.

Un alt caz este cel al unui bărbat din Pișcolt care a fost depistat de către polițiști conducând   pe raza localității Carei  un autoturism marca Ford . Efectuând verificări polițiștii au stabilit că omul nu posedă permis de conducere de nici o categorie .

Și la Nisipeni polițiștii din Lazuri  au depistat un tânăr de 19 ani , care conducea mopedul marca Suzuki fără a poseda permis de conducere de nici o categorie.

Acum cei 2 conducători menționați anterior sunt cercetați penal pentru săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente