29.8 C
New York City
miercuri, august 17, 2022
AcasăsusInfracțiuni la regimul circulației

Infracțiuni la regimul circulației

Luni polițiștii rutieri au identificat în trafic 3 persoane care încălcau regimul rutier prin săvârșirea unor infracțiuni .

Polițiștii din cadrul Secției 5 Petrești au identificat în trafic , pe raza localității Ciumești , un bărbat în vârstă de 44 de ani , din Sanislău , care conducea mopedul marca KYMCO . În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că acesta nu posedă permis de conducere de nici o categorie.

La Hodod , polițiștii Postului de Poliție  au depistat în trafic un bărbat de 27 de ani, care conducea un autoturism marca Subaru . În urma controlului efectuat oamenii legii au constatat faptul că autoturismul avea aplicate plăcuțe cu număr de înmatriculare provizoriu expirate , în concluzie autoturismul nu era înmatriculat.

Și polițiștii din Valea Vinului, au identificat ieri, pe raza localității Roșiori un conducător auto, în vârstă de 63 de ani care conducea un autoturism marca Nissan. În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că autoturismul nu era înmatriculat, avea aplicate plăcuțe cu număr de circulație provizoriu expirate.

Conducătorii auto depistați sunt cercetați în stare de libertate , în cauze fiind întocmite dosare penale pentru conducere fără permis în primul caz și conducerea unui autovehicul neînmatriculat în celelalte 2 cazuri.

Polițiștii din cadrul Birourilor de Ordine Publică pentru mediul Urban de pe raza județului Satu Mare au desfășurat  duminică o acțiune pe linia normelor de conviețuire socială , respectiv identificarea și sancționarea persoanelor care apelează la mila publicului conform Legii 61/1991r, în zonele intens circulate ale municipiilor  ,  ocazie cu care au fost aplicate contravenții  în valoare de 7100 lei.

- Advertisment -spot_img

Cele mai populare

Comentarii recente