Acasă sus Persoane prinse după ce au sustras diferite bunuri

Persoane prinse după ce au sustras diferite bunuri

4 persoane dintre care 2 minori au fost identificate și prinse ieri după ce au sustras diferite bunuri.

Ieri după-amiază polițiștii Secției 7 Carei au fost sesizați prin apelul de urgență 112 de către un localnic din Moftin despre faptul că, în timpul zilei acesta a observat un tânăr care avea asupra sa diferite obiecte. Polițiștii au efectuat verificări și au stabilit identitatea tânărului, Gheorghe M. , de 28 de ani. Au reușit prinderea acestuia și au stabilit faptul că ar fi sustras un motofierăstru mecanic, un flex și o coasă mecanică din locuința unui sătean din Moftin. Prejudiciul cauzat este de 2000 lei, a fost recuperat și predat părții vătămate.

Un alt caz a fost semnalat polițiștilor sătmăreni luni, de către un agent de pază a unui Hipermarket situat pe strada Careiului din municipiu, care a sesizat faptul că ar fi prins un tânăr care avea asupra lui un obiect  din incinta hipermarketului. Oamenii legii care s-au deplasat la fața locului au stabilit identitatea acestuia, Zoltan S. , de 22 de ani, din Satu Mare. Totodată au stabilit că acesta ar fi sustras un telefon mobil , cauzând un prejudiciu de 1000 lei. Prejudiciul a fost recuperat.

În cursul serii de ieri polițiștii sătmăreni au fost solicitați la un magazin alimentar unde agentul de pază a  găsit 2 persoane care aveau asupra lor bunuri din incinta magazinului, pe care nu le –au achitat. La fața locului oamenii legii au stabilit faptul că cei 2 tineri sunt minori de respectiv 16 și 17 ani și ar fi sustras bunuri alimentare din incinta magazinului.

În toate cazurile menționate au fost întocmite dosare penale, persoanele fiind cercetate în stare de libertate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

- Advertisment -

Cele mai populare

Dieta raw-vegană

Beneficii și riscuri Ce înseamnă dieta raw vegană, ce beneficii pentru sănătate are și la ce să fii...

Spre groapă, râzând…

Speram ca măcar la alegerile parlamentare să nu se repete comedia amară de la locale și când spun asta, mă gândesc la...

,,Prin cântec îmi exprim trăirile”

Interviu  cu interpretul Darius Câmpean Încercăm să îi aducem în atenția publică pe acei tineri care înțeleg că o...

Muzeul Daciei Românești din Satu Mare este unic în țară!

El aparține omului de afaceri, Beniamin Kira Fără îndoială, cel mai atipic muzeu din județul nostru, Muzeul Daciei Românești,...

Comentarii recente