Acasă sus Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Trei șoferi ce au încălcat flagrant prevederile Codului Rutier sunt anchetați de polițiști în cadrul unor dosare penale. Toți trei au condus fără permise, fiind depistați în trafic de echipajele rutiere aflate în acțiune.

Polițiștii Secției 9 Negrești Oaș l-au surprins pe DJ 109, în localitatea Prilog, pe Cătălin B., de 20 de ani, în timp ce conducea autoturismul, deși avea permisul de conducere suspendat.

La volanul unui autoturism a urcat și Gheorghe K., de 39 de ani, fără a poseda permis de conducere. A fost însă prins în flagrant de polițiștii Serviciului Rutier pe DN 1 C, în localitatea Drăgușeni, și s-a ales cu dosar penal.

Și un minor de 17 ani este anchetat de polițiști pentru comiterea unei infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Polițiștii de frontieră și patrula de siguranță publică din cadrul Secției 5 Petrești Poliție Rurală l-au identificat în trafic pe tânărul ce conducea un motoscuter, în Sanislău, fără a deține permis de conducere de nicio categorie.

În cadrul acțiunilor de prevenire a accidentelor de circulație derulate de polițiștii rutieri au mai fost suspendate luni și 6 permise de conducere pentru consum de alcool, depășirea limitei legale de viteză, efectuare de depășiri neregulamentare și neacordare de prioritate altor vehicule.

- Advertisment -

Cele mai populare

Alpiniști Români ne poartă pe cărări nebătătorite prin țară.

Horia Colibăşanu: Creasta nordică a Făgăraşului, munţii Retezat şi Cheile Nerei sunt locuri deosebite, comparabile cu destinaţii din Europa, cu Alpi .

Deschide-ți sufletul!

Cea mai bună metodă de a imprima în sufletul copilului sensul cuvintelor rugăciunii este de a te ruga împreună cu el, punând...

Când va ajunge în România primul vaccin anti-COVID-19?

Ministrul Sănătăţii, Nelu Tătaru, a declarat că România ar putea beneficia de un vaccin împotriva Covid în primul...

Noua ordine militara?!

Autoritățile din Quebec City, Canada, au anunțat că vor izola cetățenii „necooperanți” într-o facilitate pentru coronavirus, a cărei...

Comentarii recente