Acasă sus Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice

Trei șoferi ce au încălcat flagrant prevederile Codului Rutier sunt anchetați de polițiști în cadrul unor dosare penale. Toți trei au condus fără permise, fiind depistați în trafic de echipajele rutiere aflate în acțiune.

Polițiștii Secției 9 Negrești Oaș l-au surprins pe DJ 109, în localitatea Prilog, pe Cătălin B., de 20 de ani, în timp ce conducea autoturismul, deși avea permisul de conducere suspendat.

La volanul unui autoturism a urcat și Gheorghe K., de 39 de ani, fără a poseda permis de conducere. A fost însă prins în flagrant de polițiștii Serviciului Rutier pe DN 1 C, în localitatea Drăgușeni, și s-a ales cu dosar penal.

Și un minor de 17 ani este anchetat de polițiști pentru comiterea unei infracțiuni la regimul circulației pe drumurile publice. Polițiștii de frontieră și patrula de siguranță publică din cadrul Secției 5 Petrești Poliție Rurală l-au identificat în trafic pe tânărul ce conducea un motoscuter, în Sanislău, fără a deține permis de conducere de nicio categorie.

În cadrul acțiunilor de prevenire a accidentelor de circulație derulate de polițiștii rutieri au mai fost suspendate luni și 6 permise de conducere pentru consum de alcool, depășirea limitei legale de viteză, efectuare de depășiri neregulamentare și neacordare de prioritate altor vehicule.

- Advertisment -

Cele mai populare

De ce ne îmbolnăvește stresul?

Stresul ne macină în fiecare zi şi ne îmbolnăveşte fără să ne dăm seama! Ne enervăm pentru că stăm mult în trafic,...

Ne mândrim cu ei!Antreprenori romani de top.Ediția 2020

Antreprenorii români care s-au remarcat în acest an plin de încercări și pentru comunitatea StartupCafe.ro. Iată o listă (incompletă, evident) de antreprenori...

BNR cere băncilor să modifice până pe 20 decembrie scoringul de acordare al creditelor

Potrivit unei scrisori trimise de BNR către băncile comerciale, acestea trebuie să îşi ajusteze scoringul pentru persoane fizice până pe 20 decembrie...

Animalele de companie vs oameni.Călătorii cu stampilă de vaccin

Guvernul britanic pregătește adoptarea ștampilelor de vaccin anti-COVID aplicate pe pașapoartele celor care acceptă să se inoculeze, pentru a putea călători.

Comentarii recente